in

“Gordon heeft me nooit geholpen”, aldus broer Johny na hartinfarct.

Broer Johny deed na zijn hartinfarct bij Story een boekje open over zijn relatie met Gordon. De twee hebben weliswaar geen ruzie meer, maar toch zijn er nog spanningen.

De biografie van Gordon zorgde vorig jaar voor veel ophef, en dat was ook binnen de familie niet anders. Gordon haalde zijn familie immers stevig door het slijk. Ondertussen heeft Gordon wel weer contact met Johny. Broer Johny onthult dat zijn hartinfarct er niet voor zorgde dat de hele familie nu weer de beste vrienden zijn. “Maar er is geen sprake van ruzie”, voegt hij eraan toe.

Lees ook  34-jarige verpleegster dood aangetroffen onder brug, haar 7 maanden oude baby thuis dood gevonden

Johny maakte van de gelegenheid gebruik om enkele hardnekkige geruchten uit de wereld te helpen. Zo beweerden kwatongen dat Gordon hem een groot geldbedrag geschonken zou hebben toen het wat minder goed ging met zijn scooterzaak. Johny ontkent met klem. “Gordon heeft mij nooit geholpen”, zegt hij. Hij heeft geen geld in mijn zaak gestoken. Dat is een broodje aap-verhaal. Alles wat ik hier doe, doe ik zelf. Gordon zit er met geen euro in. Nooit gezeten ook.” Tot slot geeft Johny dat hij al die verhalen beu is. “Weet je hoe irritant dat is, die verhalen”, zegt Johny. “Als ik een nieuwe auto koop, zeggen ze: Die heeft hij vast van zijn broer gekregen. Daar word ik doodmoe van.”

Lees ook  Deurwaarder betaalt de auto van de bejaarde marine veteraan af, in plaats van hem in beslag te nemen. Dan slaat een maand later het noodlot toe

We wensen Johny alleszins een spoedig herstel toe!

‘Pas tijdens de weeën zagen ze dat ik twee baarmoeders heb’

Zo zien de zussen van Temptations Fabiola eruit