in

Gloednieuwe look voor Fabiola!

De twerkkoningin van Nederland, Fabiola Volkers, heeft een nieuwe look! Op Instagram post ze een foto waarbij ze niet haar blonde krullen zichtbaar zijn, maar twee lange, gevlochten staarten.

Zelf schrijft ze bij de foto: “LIVING MY BEST LIFE. Wie zie ik vanavond bij me show? TWERK ME ASS DER AFF”

Opvallend is dat er geen mogelijkheid is om te reageren op de foto, terwijl ze normaal duizenden reacties van haar volgers – én haters, die ze regelmatig bedankt voor de fame – krijgt.

LEES OOK!
Agenten halen moeder met pasgeboren baby van scooter

In de video hierboven (waar ook haar nieuwe look is te zien) is nog een optreden van enkele dagen terug te zien, en daarna volgt een clipje waarbij de Temptation-ster in actie is te zien met haar twee lange vlechten. In het laatste filmpje zingt ze haar nummer Alles designer, wat voor een hoop ophef zorgde toen het uitkwam.

LEES OOK!
'Gaby Blaaser en Rick Brandsteder hebben het gedaan'

Dat Fabiola het moet hebben van haar fans, blijkt wel uit een post van eerder deze maand. Begin november heeft ze op 19-jarige leeftijd namelijk haar eerste auto gekocht!

“Me eerste whip gekocht, en dat op 19 jarige leeftijd !! Dat twerken in een winkelkar zo veel oplevert Shout-out naar me fans”, schreef ze er trots bij.

Zó hartverscheurend is het levensverhaal van Chateau Meiland-Nadège

ZIEN: Bridget en André herenigd na vakantie!