in

Glennis Grace waarschuwt: “Zeg niets verkeerds over André Hazes, want ik krijg echt ruzie met je!”

Glennis Grace is een ras-Amsterdammer met wie je duidelijk niet moet sollen! De zangeres heeft een aantal punten waarbij je niet moet aankomen met haar, wil je het gezellig houden.

In een interview met Mokum Magazine is Glennis openhartig over haar liefde voor de hoofdstad. “Je kunt het meisje wel uit de stad halen, maar je haalt de stad nooit meer uit het meisje”, stelt ze.

De brunette kan nog wel eens hard uit de hoek komen, maar ziet zichzelf niet als asociaal. “Jordanezen worden wel eens als aso’s gezien, maar dat vind ik volkomen misplaatst. Er is een verschil tussen ‘aso’ en ‘recht voor z’n raap’.

LEES OOK!
Broers in grote problemen nadat ze 17.000 flesjes hand sanitizer kochten om door te verkopen

Van mijn moeder heb ik geleerd dat je niet altijd tactisch hoeft te zijn en zeker niet alles hoeft te pikken.”

Waar Glennis ook niet van houdt, is bemoeizuchtigheid. “Ik zie mezelf niet als iemand die zich overal mee bemoeit. Bemoeizuchtige mensen vind ik vaak onaardig en vervelend. Eigenlijk kom ik pas in actie als er om mijn hulp wordt gevraagd.

Alleen als het om mijn kind en om mijn carrière gaat hou ik alles in de gaten, maar dat vind ik niet meer dan logisch.”

LEES OOK!
Louise (66) zit elke dag voor het raam bij het verzorgingshuis van haar moeder (102): ik wil niet dat ze sterft door eenzaamheid

Tot slot maakt de 41-jarige ook nog iets anders duidelijk: “Blijf gewoon van Amsterdam af. Niks verkeerds zeggen over Ajax of André Hazes, want ik krijg echt ruzie met je. In het tv-programma Hotter Than My Daughter hoorde ik een of andere boerentrien ooit zeggen dat haar moeder erbij liep als ‘zo’n typisch ordinaire Amsterdamse’. Toen ik dat hoorde, kookte ik van de woede.”

Eerder zagen we al hoe Glennis ook met Andre jr. nog altijd dikke mik is, na een lichte clinch over Zwarte Piet.

Melissa deed gevaarlijke Braziliaanse buttlift waar artsen voor waarschuwen

“Ik liet mijn scriptie schrijven voor €1950 van mijn DUO-lening”