in

Giuliano en Feline van Love Island zijn nu al uit elkaar

We zijn nog maar amper bijgekomen van de laatste afleveringen van Love Island (iets met Remco en Imen) en de volgende bom wordt alweer gedropt: finalisten Giuliano en Feline zijn uit elkaar.

Nog geen twee weken na de finale van Love Island breien de twee er een eind aan en gaan ze niet verder samen door het leven.

Giuliano en Feline van Love Island zijn uit elkaar
Iedereen was blijkbaar errrrg nieuwsgierig naar hun relatiestatus (wij stiekem ook), maar op social media bleef het verdacht stil.

Ze werden niet samen gespot en deelden eigenlijk ook geen berichtjes over elkaar. Daar kregen ze blijkbaar veel DM’s over, dus hebben ze besloten om het nu bekend te maken: ze zijn uit elkaar. Dat laten ze weten via een filmpje op Instagram.

Lees ook  Onderzoek wijst uit: Het jongste kind heeft de veiligste rijstijl! Ben jij het hier mee eens?!

Ze vertellen dat ze het heel bijzonder vonden samen in de villa, maar dat ze niet verliefd waren. Wel waren er hele sterke gevoelens.

Maar eenmaal terug in Nederland en België merkten dat ze toch minder contact hadden dan verwacht en gaan ze beiden hun eigen weg.

Er is geen haat en nijd tussen hen en gaan door als goede vrienden. Ze maken er zelfs grapjes over en zeggen dat ze een herkoppeling willen. Dat is nog eens een luchtige break-up!

Horecaondernemer Dennis verkoopt zijn Harley om personeel door te betalen

11- jarig meisje pleegt zelfmoord nadat haar 66- jarige ver krachter vrijgelaten werd