in

Gigantische lintworm “bengelde” uit kont van sushi liefhebber.

Een sushiverslaafde die elke dag rauwe zalm at, was geschokt toen hij een anderhalve meter lange lintworm uit zijn kont zag bengelen.

De Californische man, die anoniem wenste te blijven, ging naar de spoedafdeling en zei dat hij “echt voor wormen behandeld wilde worden.”

Toen de dokters hem niet geloofden, wikkelde hij een stukje lintworm rond een rolletje wc-papier. De man, die aan bloederige diarree leed, zei dat het voelde alsof zijn darmen eruit kwamen. De dokters waren verbaasd over de lengte van de lintworm toen ze hem eruit haalden.

Lees ook  Politie: er zijn Facebook vrienden verzoeken in omloop, bekijk ze goed, deel dit en accepteer ze NIET

Dr. Kenny Bahn zei op zijn podcast This Won’t Hurt A Bit: “Ik nam een beetje toiletpapier en wikkelde de gigantische lintworm er rond. Nadat de worm verwijderd werd, kreeg de man medicatie om alle sporen uit zijn lichaam te krijgen.”

Toen hij ondervraagd werd, zei hij dat hij niet in het buitenland was geweest, maar elke dag rauwe zalm at. De autoriteiten waarschuwden dat zalm afkomstig van de kusten van de Stille Oceaan de gevaarlijke parasiet, Japanse lintworm, kan bevatten. Voordien werden er enkel in Aziatische wateren besmette vissen aangetroffen.

Lees ook  Roger was één brok vet volgens de artsen – 12 jaar later ontdekken ze wat hij in zijn lichaam verborg

Rapper Boef excuseert zich tijdens Noorderslag op een erg bijzondere manier voor het “Kech incident.”

Koppel dat vijf jaar probeerde om een baby te krijgen, is dolblij na ontdekking dat ze VIJFLINGEN verwachten.