in

Giet een complete kop zout de afvoer in: Het RESULTAAT IS ONGELOOFLIJK!

Veel mensen weten het nog niet, maar zout komt ook buiten de keuken uitstekend van pas! Je kunt bijvoorbeeld je koffieapparaat grondig reinigen door twee lepels zout toe te voegen in het water. Zet je koffiezetapparaat aan en herhaal dit maandelijks. Je zult zien dat je koffieapparaat van binnen zal blinken!

Koffievlekken
Om hardnekkige koffievlekken te verwijderen uit kopjes, gebruik dan een pasta van zout en azijn en wrijf ze in met een spons. Spoel de kopjes na met water.

Zilveren bestek
Is je zilveren bestek erg dof? Leg dan een stuk aluminiumfolie op de bodem van een pan. Voeg 1 theelepel zout en 1 lepel bakpoeder toe. Vul de pan met water en leg het bestek erin. Breng de pan aan de kook. Haal de pan na 5 minuten van het vuur en laat het afkoelen. Het bestek is weer blinkend schoon.

Lees ook  Graatmagere Anna Nooshin laat zien wat haar twee pluspunten zijn

Sponzen
Om je sponzen mooi schoon te krijgen na een schoonmaakbeurt, leg ze dan te weken in een zoutoplossing. Succes verzekerd!

Tapijtvlekken
Neem 1/4 kop zout en 2 eetlepels azijn voor de vlekken in het tapijt. Wrijf de vlekken in, laat het drogen en zuig het schoon. Alle vlekken zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Schimmelvlekken
Heb je schimmelvlekken in stof? Maak dan een pasta van gelijke delen zout en citroensap. Breng dit op de vlek aan en laat de stof drogen in de zon. Volg met normale witwas.

Lees ook  Verlamde hond sleept haar poten kilometers achter zich aan om hulp te zoeken!

Staal, zilver, goud
Om metalen als staal, zilver, goud of tin weer te laten stralen, maak je een pasta van zout, meel en azijn. Wrijf het mengsel met een doek op het te behandelen materiaal, laat het een uur zitten en wrijf het vervolgens droog.

Het is waar! Zout kan je beste vriend zijn voor enkele dagelijks beslommeringen in je huis, zoals een badkuip ontstoppen of de gootsteen schuren. Bekijk hieronder een video om nog meer te weten te komen hou zout je thuis kan helpen!

Terrorist Reina wil doodstraf: “Ik wilde zoveel mogelijk christenen om het leven brengen”

Er is iets MIS met deze FLITSPAAL! Ik moet keihard lachen alleen om het IDEE AL!