in

Gezocht: iemand die 24 uur non-stop horrorfilms durft te kijken voor 1000 euro

Deins jij niet terug voor een enge film, en bingewatch jij het liefst urenlang verschillende horrorfilms? Let dan even héél goed op.

Als jij wel een extra zakcentje kunt gebruiken, hebben wij namelijk de perfecte vacature voor jou gevonden.

Twee Amerikaanse bedrijven zoeken namelijk een geschikte kandidaat, die 24 uur lang non-stop horrorfilms wil kijken. En nog beter? Je krijgt er ook nog eens dik voor betaalt!

Lees ook  Ze heeft geen kinderen, maar toch elke dag een kinderwagen voor de deur. De reden is triest maar hartverwarmend!

Als jij gek bent op horrorfilms, dan kun je eigenlijk niet anders dan solliciteren voor deze functie. Toch? Geld verdienen door te doen wat je het liefste doet: ka-ching!

De twee Amerikaanse bedrijven cabletv.com en highspeedinternet.com betalen de geluksvogel die wordt uitgekozen voor deze functie namelijk een bedrag uit van maar liefst 1000 euro. Dat is nog eens lekker verdienen, dachten wij zo.

Lees ook  Kassameisje (20) uit Enschede geeft ‘intimiderende klant’ 23.000 euro

Vacature: 24 uur non-stop horrorfilms kijken
Je mag helemaal zelf bepalen welke films je kijkt, zolang ze maar in het genre ‘horror’ passen. Niet onbelangrijk: je moet helaas in Amerika wonen om je op te geven voor deze vacature.

Hopen dat bedrijven in Nederland dit nieuwtje ook zien, en op hetzelfde briljante idee komen. Want, deze mogelijkheid je toch niet aan je voorbij laten gaan?

11- jarig meisje pleegt zelfmoord nadat haar 66- jarige ver krachter vrijgelaten werd

De 11 meest vervelende personen die je tegenkomt in iedere sportschool