in

Gezin uit vliegtuig gegooid nadat andere passagiers klaagden over hun lichaamsgeur.

Een gezin uit het Amerikaanse Detroit beweert dat ze van het vliegtuig gegooid werden nadat passagiers geklaagd hadden over hun lichaamsgeur.

“We hebben helemaal geen lijfgeur”, vertelde Yossi Adler. “Er is helemaal niets mis met ons.” Yossi en zijn vrouw Jennie en hun baby kwamen terug van vakantie in Miami en waren woensdagavond onderweg naar huis toen ze van het vliegtuig geleid werden.

“Plotseling, nadat ze ons van het vliegtuig geleid hadden, sloten ze de gate en zeiden ze: ‘Het spijt me meneer, sommige mensen klaagden over jullie lichaamsgeur en we kunnen jullie niet terug aan boord laten’”, zei Yossi.

Lees ook  Onhandelbaar gedrag jongetje (7) blijkt schuld artsen: ziekenhuis moet ouders 34 miljoen euro betalen

Beelden gemaakt met een smartphone tonen hoe Yossi met het personeel praat alvorens van het vliegtuig gegooid te worden.

“Ze zeiden dat ze onze spullen zouden uitladen en ze logen”, zei Yossi. De familie kreeg te horen dat hun bagage uit het vliegtuig genomen zou worden, maar dat gebeurde niet. Daardoor bleven ze achter met alleen maar de kleren die ze aanhadden.

American Airlines bracht ondertussen ook een verklaring naar buiten over het voorval. “Mr. Adler en zijn vrouw werden uit het vliegtuig gezet nadat verschillende passagiers geklaagd hadden over hun lichaamsgeur. Ze kregen een hotel om te overnachten en maaltijdbonnen. Ze kregen donderdag een nieuwe vlucht.”

Lees ook  Bekir E. had handlangers, wilde doodgeschoten Humeyra mogelijk ontvoeren

“We spraken verschillende mensen in de luchthaven en het is echt beschamend, maar we vroegen hen: ‘Vinden jullie dat wij stinken want we zijn net van het vliegtuig geschopt omdat we stinken?’ Mensen zeiden ons dat we niet stonken”, zei Jennie.

Yossi zei dat hij gefrustreerd is en de echte reden wil weten waarom ze van het vliegtuig gegooid werden.

WAT VIND JIJ HIERVAN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT BERICHT MET IEDEREEN DIE JE KENT!

16-jarige overvaller Coop langer vast, andere verdachte (15) vrij

Lichaam Spaanse peuter Julen gevonden R.I.P YULEN