in

Gezin geeft hun hond een kruk zodat hij zijn vriendjes over de muur kan zien

Honden zouden alles doen voor de mensen van wie ze houden. En niet alleen voor mensen, maar ook voor hun vriendjes op vier poten. De Duitse doggen Vito en Bambino hebben een buurman die hen aanbidt.

Hun charmante viervoetige buurman heet Giuseppe en woont sinds zes maanden naast Vito en Bambino. In tegenstelling tot de Duitse doggen is deze lieve hond te klein om te zien wat er aan de andere kant van de muur gebeurt. Vito en Bambino hoeven alleen maar op hun achterpoten te staan om over de muur te kijken.

Lees ook  Het bedtijdritueel wat dit baasje met zijn eigenwijze Bull Mastiff heeft, bezorgt je gegarandeerd een lachstuip

Maar in het begin kon Giuseppe alleen maar blaffen. Afton Tarin, het baasje van Vito en Bambino, deelt foto’s van haar mooie honden op Instagram en een paar dagen geleden deelde ze een foto die door haar buurvrouw was gestuurd.

Robert Carnes, het baasje van Giuseppe, legde uit aan The Dodo: “Giuseppe sprong verwoed zo hoog als hij kon en probeerde ze te begroeten. Ik dacht altijd: Als je nou maar een krukje had.”

Lees ook  Agenten horen gejammer uit een hoop zand komen en vinden dit arme beest, wat levend werd begraven

Toen herinnerde hij zich dat er binnenshuis nog ergens een krukje stond! Een van zijn kinderen haalde snel de kruk zodat Giuseppe oog in oog met zijn buren kon staan.

“Toen ik zijn kleine pootjes helemaal gestrekt zag en zijn staart een waas was vanwege het te snelle kwispelen, kon ik er niet omheen. Zo schattig. Het geeft je echt een behaaglijk gevoel.”

Dankzij dit simpele krukje kan Giuseppe nu zijn buren zien, ruiken en knuffelen! Beter een goede buur dan een verre vriend!

 

#ikdoenietmeermee-artiesten ontvingen duizenden euro’s noodsteun

Park stuurt toeristen hun eigen vuilnis na