in

Geweldig nieuws voor Jan Kooijman! Wij wensen hem veel succes

Wij kijken ernaar uit!
Wie regelmatig Nederlandse films op het witte doek bewondert, heeft het zich vast al eens afgevraagd: waar is Jan Kooijman? We zagen de acteur een aantal jaar geleden regelmatig in feelgoodfilms verschijnen, maar hij richtte zich de afgelopen jaren voornamelijk op zijn televisiecarrière bij KRO-NCRV. De acteur en danser heeft echter weer tijd kunnen maken voor de opnames van een nieuwe film!

Jan bemachtigde een rol in de film Verliefd op Cuba!

Verliefd op…
Een paar dagen geleden werd bekend dat Johan Nijenhuis een nieuwe film gaat draaien op het zonovergoten Cuba. Dit maakt hem -naar eigen zeggen- de eerste Nederlandse regisseur die op het communistische Cuba mag filmen. Vorige week werd al bekend gemaakt dat actrice Maaike Martens (De Luizenmoeder) een rol voor haar rekening mag nemen en vandaag is bekend gemaakt dat Jan ook in de film gaat spelen. Eind april starten de opnames van de zomerse film.

Lees ook  Eieren van broedende zwaan kapotgesmeten: 'Hartverscheurend!'

Juan
Verliefd op Cuba gaat over Loes, die opeens te horen krijgt dat haar dochter gaat trouwen met een Cubaan. Halsoverkop neemt Loes de eerstvolgende vlucht naar Cuba en is vastbesloten om een stokje te steken voor het in haar ogen gedoemde huwelijk. Tijdens haar verblijf in Cuba vindt ze haar geloof in de liefde echter terug en beleeft ze een affaire met de knappe Juan (Jan Kooijman). Woensdag wordt bekend wie de rol van Loes voor haar rekening mag nemen.

Lees ook  Ze lagen te zonnen op het strand als het weer plotseling omslaat. We hebben nog nooit zoiets gezien!

Films
Jan was eerder al te zien in de films Toscaanse bruiloft en Verliefd op Ibiza, die tevens door Johan Nijenhuis werden geregisseerd. Het tweetal werkt voor de derde keer samen. Wie de feelgoodfilm graag wil zien, moet nog even geduld hebben. Verliefd op Cuba is vanaf 14 februari 2019 op het witte doek te zien.

‘Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder gaan komende weken uit elkaar’

André Hazes openhartig over relatie met familie: ‘Mijn vader was nog minder thuis dan ik’