in

Gevangenismedewerkster probeert een lied van Beyonce te zingen. Maar zoals haar stem klinkt, hadden ze nog nooit gehoord

Toen Sam Bailey op het podium verscheen voor de eerste audities van The X Factor UK, werd de ruimte al gevuld met scepticisme omwille van haar timide houding en ruige uiterlijk. En dat werd alleen nog maar erger toen ze vertelde dat haar beroep cipier was. Nog geen minuut later was het moment aangebroken om te beginnen zingen en ze koos voor “Listen” van Beyonce, wat geen eenvoudige keuze is. Maar het was meteen duidelijk dat Sam wel degelijk in deze wedstrijd thuishoorde.

Lees ook  Twee heren in busje vallen vrouw lastig en proberen haar zelfs aan te raken. Dan krijgen ze hun welverdiende lesje!

De reacties van de juryleden na haar optreden was precies wat deze vrouw moest horen. Een van de juryleden zei: “Sam! Waar kwam die stem vandaan?” Een andere zei: “Dit is precies hoe dit nummer gezongen moet worden … met die passie, alsof je leven ervan afhangt.”

Zoals je je wel kunt voorstellen werd Sam erg emotioneel, maar ze kreeg van de vier juryleden een overdonderende “ja” om door te gaan naar de volgende ronde.

Lees ook  Roxeanne Hazes stopt met zingen

De auditie van Sam leert ons een krachtige les – jaag je dromen na ongeacht wat de vooroordelen in de wereld je ook influisteren!

DEEL deze triomfantelijke auditie met je vrienden!

Dochter komt niet meer thuis en verdwijnt. 6 maanden later ziet mama deze foto op Facebook

De gevangenen marcheren in een V formatie richting de camera, maar wie duikt er achter ze op? Ongelooflijk!