in

Gevaarlijke trend laat vrouwen “binnen 20 minuten van hun menstruatie af komen” door middel van een stofzuiger…

Ongesteldheid duurt meestal 3-7 dagen. Je lichaam reinigt zichzelf en je voortplantingssysteem vervult zijn hoofdfunctie. Deze perioden zijn belangrijk voor de productie van eicellen en voor de voorbereiding van je baarmoeder op zwangerschap.

Maar er zijn vrouwen die dit niet begrijpen en niet kunnen wachten tot hun menstruatie eindigt, zoals deze twee. Dus besloten ze een methode te proberen die ‘menstruelextractie’ wordt genoemd.

Een recent gepubliceerd artikel suggereerde dat vrouwen hun menstruatie over 20 minuten kunnen beëindigen. Volgens de auteur kun je het vuile bloed in minder dan een half uur uit je lichaam zuigen. Gebruik een stofzuiger. Kun je het geloven?

Lees ook  Hamilton bedankt doodzieke Harry (5) met F1-bolide en beker Grand Prix Spanje

Ja, vrouwen bezitten hun eigen lichaam, maar dit betekent niet dat ze alles moeten doen wat in hun hoofd opkomt. Gebruik je een stofzuiger om al het vuile bloed uit het lichaam te krijgen? Het is een van de gekste dingen waar ik de laatste tijd van hebben gehoord.

Stofzuigers zijn echt sterk, en vies bloed is niet het enige dat ze zullen doen. Ze kunnen aan je baarmoeder en vaginale wanden trekken en ernstige schade veroorzaken. Laten we niet vergeten dat je lichaam in shock zal raken vanwege het bloed dat het in korte tijd verliest.

De domme zet bracht deze vrouwen in het ziekenhuis, maar maken het naar omstandigheden goed.
Het vrouwelijk lichaam is ontworpen om zich voort te planten en door een menstruatiecyclus te gaan. Tegen de natuur ingaan is geen goed idee en gebruik alsjeblieft geen stofzuiger om je menstruatie binnen een half uur te beëindigen. Het is voor je eigen bestwil. Je wilt toch niet vast komen te zitten met een vervelende infectie?

Lees ook  Vrouw start Coronavirus challenge door aan wc bril in vliegtuig te likken

Menstruelextractie bestaat echter wel. Deze wordt uitgevoerd om de zwangerschap te beëindigen. Het UCLA Family Health Center gebruikt het bij vrouwen die minder dan zeven weken zwanger zijn. De procedure duurt ongeveer 5-10 minuten en is 99 procent efficiënt. Geen stofzuigers!

Voor de mannen met een kleine fluit! Hier wat tips!

Bizar verschijnsel wekt nieuwsgierigheid, dus besluit man zijn drone erin te vliegen. Bizarre beelden!