in

Gerard Joling maakt overstap naar RTL: definitief einde Geer en Goor

Gerard Joling kondigt de overstap aan op Instagram
Het lijkt niet op te houden met diverse BN’ers die een overstap maken naar een andere zender. Zo werd onder andere bekend dat Linda de Mol en Wendy van Dijk naar Talpa overstappen. Eerder werd al bekend dat Gordon ook overstapt naar Talpa en Gerard Joling heeft zojuist bekend gemaakt een contract te hebben getekend bij RTL.

De presentator bevestigde het nieuws op zowel Instagram als in de ochtendshow van Mattie en Marieke op Qmusic.

Lees ook  Yolanthe niet bang voor bloot: op déze foto draagt ze alleen een bh

Einde Geer en Goor
Gerard liet weten dat hij en Gordon geen plannen hadden om in de toekomst weer samen te werken, maar nu is er definitief een einde gekomen aan Geer en Goor. Dat de twee al geen plannen hadden om samen te werken heeft te maken met het feit dat Gerard veel andere klussen kon krijgen die volgens hem perfect bij hem passen. “RTL stelt me prachtige programma’s in het vooruitzicht, maar The Masked Singer heeft voor mij de doorslag gegeven. Een mooi contract met mooie plannen voor de toekomst”, schrijft Gerard op Instagram.

Lees ook  Met DIT geniale wondermiddel verbrand je 3 keer zo snel vet! Dit moet je proberen, echt ongelofelijk!

Samenwerking Gordon
Hoewel Gerard en Gordon hun eigen weg gaan, sluit de 58-jarige niet uit dat hij ooit weer een programma zal maken met Gordon. “Zeg nooit nooit, voor hetzelfde geld komt er ooit weer een fusie. Je weet nooit hoe dat gaat in televisieland, maar voorlopig zit het er even niet in”, vertelt Gerard.

Leontine en Marco Borsato zijn geruchten over relatieproblemen zat

Vrijdag stille tocht voor slachtoffers Utrecht