in

Gerard Joling haalt keihard uit naar Gordon

Gerard Joling is niet boos op Gordon, maar heeft wel een heel duidelijke mening over de collega ’die nooit een vriend zal worden’.

Sinds het uitkomen van Gordons veelbesproken biografie hebben de twee elkaar niet meer gesproken. En boos is hij dan niet, maar dat hij wordt neergezet als een geldwolf, ziet Gerard als pure projectie. „Ik ga alleen wat voorzichtiger om met mijn uitgaven dan hij” zegt de zanger in Playboy. Ik voel niet de behoefte om elke week in de P.C. Hooftstraat te gaan shoppen. Hij heeft het altijd maar over Prada en Fendi en Louis Vuitton, maar dure kleding interesseert me geen reet, joh.”

Lees ook  Eindelijk weten we het, dit is dus degene die zwanger is van de baby van Ronnie Flex:

Volgens de zanger, die naar eigen zeggen zelf heel nuchter met zijn rijkdom omspringt, is Gordon een typisch voorbeeld van nouveau riche, die niet weet wat hij met zijn centen moet doen. „Dus snuift hij het lekker op, legt stapels briefgeld op de piano en gaat gek doen met vriendjes.”

Lees ook  Dit gebeurt er met je lichaam als je niet je beddengoed wast. Ik stel het niet langer meer uit!

’Vriendjes kopen’
En over die vriendjes gesproken, daar heeft Gerard de afgelopen tien jaar ook al heel wat drama van meegekregen. Hij weet dan ook dingen van hem, die de wereld pas echt met de oren zouden doen klapperen, als hij ze zou opschrijven. „Maar dat doe ik niet. Dat zijn bepaalde codes waaraan je je houdt.”

Lees hieronder verder na het kijken van de video:

‘Temptation’ Kevin slaat terug: “Een paar mooie woorden en Megan duikt met een jongen in bed”

Moeder overleden na bevalling in bakkerij, baby in kritieke toestand