in

Gepensioneerde geschokt als ze na kankerbehandeling thuiskomt om factuur te lezen waarin staat dat ze dood is.

Een oma was geschokt toen ze na een kankerbehandeling thuiskwam en een factuur opende waarin stond dat ze dood was. Tillie McDonald (49) kreeg de brief van elektriciteitsmaatschappij Scottish Power met de melding dat ze nog een bedrag van 75.51 pond verschuldigd was. De factuur bood ook vier manieren aan om de schuld te betalen – via debetkaart, telefoon of online banking, per post of cash.

McDonald uit Greenock, Inverclyde, zei: “Een slimme ziel vond het blijkbaar een goed idee om me een brief te schrijven met de boodschap dat ik overleden was. Ik zou willen weten wie Scottish Power over mijn overlijden inlichtte, zodat ik hen kan wurgen.”

Lees ook  12-jarige wordt naar het ziekenhuis gebracht, omdat haar buik niet ophoudt met groeien. De waarheid is afschuwelijk

De vrouw vroeg zich af waarom ze de informatie zomaar aanvaardden, zonder te controleren of het wel juist was.

Ze voegde er aan toe: “Een man met wie ik aan de telefoon sprak, zei me dat ik gewoon uit hun systeem was.”

De gepensioneerde zegt dat ze voor borstkanker en galstenen behandeld werd toen de brief op 9 januari gepost werd. De brief vroeg haar ook of er misschien omstandigheden waren waarom de betaling vertraging kon oplopen.

McDonald zei: “Ik was woedend en in tranen. Het was een schok die kwam rond de verjaardag van het overlijden van mijn moeder. Dus ik was zo al overstuur. Mijn dochter grapte nog dat ik het niet moest betalen omdat ik toch dood was.”

Lees ook  Een buschauffeur ziet een studente in problemen. Hij stapt uit en redt haar leven!

De elektriciteitsmaatschappij verontschuldigde zich ondertussen: “Scottish Power verontschuldigt zich bij Mevrouw McDonald voor het ongemak dat deze fout met zich heeft gebracht. De zaak wordt volop onderzocht. We hebben vandaag persoonlijk met McDonald gesproken en onze excuses aangeboden. De brief werd veroorzaakt door een menselijke fout.”

McDonald zal op haar verjaardag op 1 februari nieuwe behandelingen moeten ondergaan, en ook nog in maart.

Moeder heeft 4 baby’s in enorme buik – dan ziet dokter de echo en realiseert zich dat er iets mis is

Hij maakte een grap in de sneeuw – maar toen werd ook de politie voor de gek gehouden en kreeg hij een “boete”