in

Geniaal! Op deze boerderij kan je kamperen en yoga doen met Alpaca’s

Misschien ben je nog niet zo thuis in alle yoga technieken, maar wel groot van van Alpaca’s en kamperen en zou je de fijne kneepjes van het yoga toch eens willen leren…

Mocht jij of een bekende ooit deze net genoemde dingen samen willen doen, dan is er wel heel goed nieuws!

Alpaca’s worden voor veel mensen als leukste dieren op aarde gezien en zelfs de mensen met minder ervaring in yoga willen ongetwijfeld yoga met alpaca’s doen.

De boerderij waar al dit moois plaatsvindt bevindt zich in Devon, Engeland. De Rosebud Ranch is de thuisbasis van de Alpaca’s en yoga-boerderij.

Lees ook  Agenten horen gejammer uit een hoop zand komen en vinden dit arme beest, wat levend werd begraven

Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om te kamperen. De verschillende ervaringen zijn afgestemd op de behoeften van specifieke groepen.

Indien nodig worden de deelnemers in verschillende klassen ingedeeld met met bijbehorende niveau’s. Iedere klas heeft de mogelijkheid om tijd door te brengen met Alpaca’s, ongeacht hun niveau.

Naast yoga en alpaca’s biedt de instelling ook de nodige rust met een prachtig uitzicht op Dartmoor (nationaal park) Lucy en Nick Aylett zijn de eigenaren van de Boerderij en vinden het erg fijn om een ontspannen omgeving voor al hun bezoekers te bieden.

Lees ook  Deze jonge dame van 89 jaar heeft 450 dekens en jasjes gebreid voor zwerfhonden in een asiel.

Alpaca’s worden als therapeutische dieren beschouwd en sluiten daarom perfect aan bij yoga. De boerderij is bedoeld als ontsnapping aan de werkelijkheid.

Even weg vanuit alle hectiek en de dagelijkse sleur. De locatie zorgt ervoor dat al je zorgen worden ontnomen.

De dieren op de boerderij dienen om een kalmerende effect te geven. De alpaca’s staan bekend om hun vermogen om stress te verminderen

Eindelijk! Vanaf nu kan je slapen onder een dekbed met jouw bestie erop!

Coronapatiënt Vincent werd doodziek van medicijn tegen virus en waarschuwt: ‘Ik draaide helemaal door’