in

Gemengde reacties op pikante foto Louisa

Louisa Janssen heeft op haar Instagram een pikante foto gedeeld waar haar decolleté goed te zien is, maar veel van haar volgers zijn niet te spreken over de foto.

Zo krijgt ze een hoop haatreacties: “Ziet er niet uit. Waarom maak je jezelf zo lelijk. Is toch nergens voor nodig”, “Nee dit is toch echt een maatje te klein..je mag als vrouw best s*xy zijn maar altijd overal die borsten eruit…why???” en bijvoorbeeld “Echt vreselijk dit! Ik vind dat je vrouwelijkheid meer en meer verdwijnt, al die “schoon” heids behandelingen, al dat plastiek in je lijf, der is niks natuurlijk meer aan, jammer… Dit is mijn mening hé, jij moet u daar goed bij voelen, en jullie moeten er gelukkig mee zijn, wat niet wegneemt dat ik jullie geweldig vind op tv”

LEES OOK!
Dit gebeurt er met je lichaam als je je baan haat

Zelf is Louisa dolgelukkig met haar nieuwe pyjama: “Hi, kijk eens mensen wat een leuke pyjama. Sluit lekker aan! En weet je wat het leukste eraan is? Als je moet poepen, hoef je hem niet uit te doen”, vertelt ze in haar Instagram Stories. Gelukkig krijgt ze ook bijval: “Nou als zij daar der eigen lekker bij voel , leven en laten leven ❤️” en “Wat staat hij je s*xy❤️”.

LEES OOK!
Els (53) verongelukt op 100 meter van huis nadat vrachtwagen haar aanrijdt bij het oversteken

Overigens heeft Louisa ook het nieuws meegekregen van Nikkie de Jager, die maandagavond uit de kast kwam als transgender. Bij een foto van Nikkie schrijft ze dan ook: “Proud of you. Love you.” Louisa, zelf ook transgender, is dolgelukkig met haar vriend Rowan en sprak midden december nog openhartig met Shownieuws over haar ingrepen en toekomstplannen.

Zó zag transgender Nikkie Tutorials er vroeger uit!

Gezichtsmaskers van sperma bestaan en schoonheidsexpert zeggen dat het veroudering kan vertragen