in

Gelekte foute video van Maxime Meiland: ‘Vreselijke tijd achter de rug’

Maxime Meiland was te gast bij YouTuber Robbert Rodenburg. Op zijn kanaal is hij een serie begonnen genaamd ‘Open Kaart’. Hij laat het volgende over de video’s weten: “In deze eerste aflevering van ‘Open kaart’ laat Maxime weten dat haar leven niet altijd uit hoogtepunten heeft bestaan en dat ze ook een pittige tijd heeft gekend tijdens haar jeugd.

Mede door het verwerken van de coming-out van haar vader, het overlijden van een familielid en een uitgelekt filmpje, ging ze als puber in opstand. Verdriet werd geuit in boosheid en provocerend gedrag wat gepaard ging met veel drinken en een neerwaartse spiraal.

Lees ook  Papa weet niet dat mama kijkt. Seconden later legt ze de ECHTE waarheid met haar camera vast

Door de liefde van haar familie en met de hulp van een therapeut is ze hier sterker uitgekomen en heeft ze haar gevoelens een plekje kunnen geven. Lieve Maxime, bedankt voor wie je bent. Ik ben dol op je. X Robbert.”

De blondine laat weten dat ze een behoorlijk duistere periode achter de rug heeft gehad. De video lekte in de tijd dat we nog klaptelefoons hadden geeft ze aan. Geen Facebook en Snapchat waardoor de verspreiding veel minder was dan nu zou gebeuren:

Lees ook  'Wesley en Yolanthe proberen huwelijk tóch te redden'

Dacht André Hazes aan zelfmoord?

Temptation Elke en Angela zijn nu beiden single en dat laten ze graag merken de (foto’s)