in

Gekidnapte eenjarige peuter gered dankzij deze bouwvakker die naar zijn buikgevoel luisterde.

Bouwvakker Colin Blevin werd op een ochtend wakker met heuppijn en vroeg zich af of hij wel zou kunnen werken. Hij besloot om toch te gaan werken, maar had nooit kunnen vermoeden dat hij op het einde van de dag als een held gevierd zou worden.

De 44-jarige uit San Jose, California, arriveerde op het werk en zag dat een auto de ingang naar de bouwwerf blokkeerde.

Toen hij de bestuurder vroeg om de auto te verplaatsen, zag hij dat er een baby op de achterbank zat. Colin vond dat de man iets verdacht had, gelet op de staat waarin hij zich bevond en besloot actie te ondernemen.

Zijn achterdocht loonde, want Colin slaagde erin om een poging tot kidnapping te verhinderen, iets dat in een dodelijke situatie had kunnen eindigen.

Colin bleef de man goed in de gaten houden en was getuige hoe hij in een andere auto probeerde in te breken. Hij vermoedde dat de man drugs genomen had.

Lees ook  Chloe Paige legt Simon Cowell het zwijgen op met een prachtige versie van ‘Amazing Grace’

Voordat Colin iets kon doen, benaderde een vrouw (hieronder afgebeeld) hem met schokkend nieuws. De bestuurder had haar eerder benaderd en vroeg haar om de baby van hem te nemen. “Help me alsjeblieft om die baby te redden”, vroeg ze Colin.

Colin wist dat zijn intuïtie over deze kerel helemaal juist was.

Wat Colin niet wist, was dat er een AMBER melding was uitgestuurd voor de 1-jarige jongen Emiliano op de achterbank van de auto van de man.

Eerder die ochtend had de vader van Emiliano zijn auto laten draaien met de baby op de achterbank, terwijl hij binnen even iets ging halen. Toen hij terugkeerde was de auto weg, samen met zijn kleine jongen.

Later, in de buurt van de bouwwerf, had de man – later geïdentificeerd als Ray Guitierrez – geprobeerd om zich van de baby te ontdoen door een vrouw te zeggen dat hij niet wist wat hij met de baby moest doen.

Lees ook  Houdt Monique André Jr laatste tijd bewust uit beeld?

Het lijkt erop dat hij alleen de auto wilde, maar hij had de baby alleen kunnen achterlaten in een gevaarlijke situatie.

“Ik keek in de auto en er zat een prachtige baby me aan te kijken”, zei Colin. “De baby was rustig, schoon en met een flesje op zijn borst”, en Ray Gutierrez daarentegen was “smerig, mager en opgefokt.”

Colin nam de baby en autostoeltje uit de auto en belde de politie.

De verdachte sloeg op de vlucht, maar de politie kon hem later die dag opsporen en arresteren. De verdacht werd geïdentificeerd als de 43-jarige Raymond Randy Guttierez.

Bekijk het videoverslag hieronder en DEEL dit bericht om deze held te bedanken!

Baby dwaalt bij 3 graden weer moederziel alleen rond op drukke straat met alleen maar een vieze luier aan.

Dít is waarom we steeds minder s*ks hebben met onze partner