in

Gehandicapte jongen zit met zijn vader in de hal. Dan duikt opeens een beroemd gezicht op, waardoor dromen werkelijkheid worden

Justin Marion wachtte geduldig in de gang met zijn gehandicapte zoon Payton. Er stond de kleine kerel een geweldige verrassing te wachten, en Marion wist dat dit het hoogtepunt van hun avond zou worden. Ze hadden net een WWE show bijgewoond, en Payton was al helemaal in de wolken dat hij zijn favoriete held live in actie had kunnen zien. Een van de YouTube video’s van Marion legt het moment vast waarop worstelsuperster John Cena zijn intrede in de ring maakt.

Tijdens de wedstrijd gooide Cena zelfs een polsbandje en shirt naar Payton. Het was een speciaal onderdeel van hun nacht, totdat ze backstage werden uitgenodigd.

Marion legde uit dat een van Cena’s tegenstanders aanbood om de droom van Payton waar te maken. Worstelaar AJ Styles vroeg of ze enkele foto’s wilde maken en ze zeiden “ja!”

Lees ook  Mission: impossible, man kaapt helikopter om zijn echtgenote te bevrijden uit vrouwengevangenis

“Dan vroegen ze of we meer wilden zien”, schreef Marion. “Ik zei hem ‘iedereen’, maar John Cena is de favoriet van mijn zoon. Hij vroeg ons om hem te volgen en nam ons naar de kleedkamer backstage. Toen ging hij Cena voor ons halen!”

Een andere video van Marion toont ons het grote hart van Cena. De beroemde worstelaar maakte een tweede grote intrede door in de gang naar de vader en zijn zoon toe te wandelen.

Hij vroeg de twee: “Jullie hebben al een shirt en een polsband, niet?” Marion antwoordde “ja” en vervolgens ging de bijzondere ontmoeting nog even door. “Je hebt geen idee”, zei Marion tegen Cena. “We gebruiken jou voor therapie. Hij is echt jou ultieme fan.”

Toen Cena even de hand van Payton vast nam, vermeldde Marion dat hij de reden is dat hij die arm kan gebruiken, of wat hij zijn “worstelarm” noemt. “Je bent echt wel sterk”, zei Cena vervolgens.

Lees ook  Ex-vrouw kidnapt dochter en gaat in rook op. 12 jaar later krijgt papa een telefoontje en trekt bleek weg.

Payton was in alle staten, want hij had aldoor een grote glimlach op zijn gezicht. Marion was zo gelukkig dat hij zijn grote idool in levende lijve kon ontmoeten.

Cena heeft een uitstekende reputatie als het over het gelukkig maken van kinderen gaat. Via de Make A Wish Foundation liet hij de wensen van meer dan 500 kinderen uitkomen, maar die van Payton kwam uit door een tikkeltje geluk.

Met een vader die nooit opgeeft, en een worstelaar die een hart heeft voor kinderen met beperkingen, is de wens van Payton eindelijk uitgekomen. We zijn er zeker van dat deze vader en zoon dit moment nog lang zullen koesteren.

Bekijk het ontroerende moment hieronder en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Dierenarts, die naast grote beesten poseerde, die hij doodschoot, OVERLIJDT door een val tijdens een jachtpartij

Moeder en haar ex-man blijven familiefoto’s maken met hun zoontje. De reden waarom is GEWELDIG