in

Gedumpte hond loopt achter auto baasje aan totdat pootjes kapot zijn.

De pijnlijke beslissing nemen om je hond over te dragen aan een asiel omdat je er niet langer voor kunt zorgen, is één ding. Maar je huisdier gewoon op straat dumpen en wegrijden, is regelrecht wreed.

Een vrouw was getuige van een hartverscheurend tafereel toen een eigenaar zijn hond uit de auto duwde en achterliet in het midden van de straat.

Kat Jaroensuk was in Pattaya in Thailand onderweg op haar motorfiets toen ze een zilveren auto zag stoppen om een hond te dumpen.

Lees ook  SBS-styliste Jorna Spapens (58) overleden

Dan rende de hond achter de auto van zijn baasje aan in een wanhopige poging om bij hen te kunnen blijven.

Kat zei dat ze de auto inhaalde om de bestuurder te laten weten dat de hond hen achterna rende. Ze zegt dat de passagier het raampje naar beneden rolde en zei dat ze hem niet meer wilden.

Kat verklaarde aan Daily Mail: “Ik weet niet hoe lang de arme hond achter de auto aan rende, maar hij rende zo snel dat zijn pootjes kapot waren.”

Lees ook  Al haar poten werden geamputeerd, maar inmiddels loopt de hond weer!

De vrouw zei dat ze erg bezorgd was over de hond omdat hij zo onder een auto had kunnen lopen.

We kunnen niet geloven dat mensen zo wreed kunnen zijn voor hun dieren. Als je je deuren opent voor een hond moet je er alles aan doen om hen te overladen met liefde en zorgen. We hopen uit de grond van ons hart dat deze hond het nu goed maakt.

Vrouw bevalt in de badkamer – laat de baby achter in een afvalcontainer zodat ze kan feesten

Vakantie-kiekjes van Monica Geuze laten Nederland kwijlend achter