in

Gay vader vermoordt baby stiefdochter, omdat hij haar HAAT

Een man uit Engeland verdwijnt zeker 18 jaar achter de tralies vanwege het vermoorden van zijn adoptiekind. Het achttien maanden oude meisje had volgens de BBC onder meer een schedelbreuk, gebroken been en blauwe plekken opgelopen.

Matthew Scully-Hicks zou een bloedhekel aan het meisje hebben gekregen. Hij heeft altijd ontkend dat hij zijn adoptiekind had toegetakeld, maar daar ging de rechter niet in mee.

Lees ook  ‘Drievoudig moordverdachte Thijs H. ging door het lint in nieuwe woning’

Baby Elsie overleed in 2016 in een ziekenhuis in Cardiff. Artsen hadden geconcludeerd dat ze niet meer gered kon worden en staakten pogingen haar in leven te houden. Uit onderzoek bleek dat het kind vermoedelijk hard door elkaar was geschud, maar ze had eerder ook tal van verwondingen opgelopen.

Lees ook  SELFIE MET TREIN GAAT VRESELIJK MIS : DOE DIT NIET NA !

De zaak leidde tot kritiek op de autoriteiten. Zo had Scully-Hicks het meisje slechts twee weken voor haar dood formeel geadopteerd. Het is onduidelijk hoe hij de screeningsprocedure kon doorlopen. De biologische ouders van Elsie zijn niet meer troosten. “Als ze niet van ons was afgepakt dan had ze nu nog geleefd”, zegt de vader in een interview.

Moeder haalt 8-jarige dochter van school en ontdekt de ´schoolcel´

Echtgenoot geraakt gefrustreerd wanneer vrouw eieren kookt voor hem, wacht tot hij onthult waarom