in

“Ga ik sterven mama?”: Gezonde jongen van 5 wordt doodziek van coronavirus

Lauren Fulbrook uit het Engelse Worcestershire vertelt hoe haar vijfjarige zoon, die in perfecte gezondheid was, bijzonder zwaar ziek geworden is door het coronavirus. Tot dusver werd aangenomen dat kinderen niet heel ziek werden van COVID-19.

Alfie had 42 graden koorts en kampte met hallucinaties. Hij belandde in het hospitaal. “Mama, ga ik sterven?”, vroeg hij op zijn ziekenbed.

Lees ook  78 jarige man sterft aan hartaanval: ‘Mijn vader kon geen hulp krijgen door corona’

De moeder van Alfa was bijzonder bang dat ze haar zoon zou moeten afgeven.

De moeder deelt het bericht op Facebook om aan te tonen dat ook jonge kinderen er heel ziek van kunnen worden. Ze wil zo andere ouders waarschuwen voor de gevaren van COVID-19.

“Mijn zoon had zoveel energie en plots kon hij niet meer eten, amper nog drinken of plassen. Zijn lichaamstemperatuur ging niet onder de 40 graden, zelfs tot 42.3 graden. Hij had hallucinaties en weende van de hoofdpijn”, aldus Lauren.

Lees ook  Doutzen Kroes deelt prachtige foto van gezin op het strand

Ze beschrijft het als het “ergste in haar leven”. De symptonen startten op maandag 16 maart. “Dus blijf alsjeblief thuis. Des te meer je de social distancing respecteert, des te sneller is het voorbij”, klinkt het.

Lisa van OG3NE verbluft haar fans met aantal pikante kiekjes

Jongeren trekken de straat op om naar mensen te spugen: “Zeer onveilige situatie”