in

Frans Bauer raakt in paar weken elf kilo kwijt en onthult zijn geheim

De zanger gaat als een speer. De kilo’s vliegen eraf bij Frans Bauer. De zanger is sinds een paar weken bezig met afvallen en hij is inmiddels al elf kilo kwijt.

Op sociale media post Frans regelmatig enthousiaste filmpjes van zichzelf in de sportschool. ”Nu al elf kilo schoon aan de haak”, schrijft hij bij een video op Instagram.

Aan RTL Boulevard vertelt de volkszanger hoe hij dat precies heeft bereikt. Frans lijkt veel lol te hebben in het sporten.

Weegschaal
”Ik ben de afgelopen maanden flink aan het trainen en ik loop gemiddeld vier keer per week tussen de vijftien en zestien kilometer”, vertelt Frans voor de camera van RTL Boulevard.

”Normaal word ik nooit blij als ik op de weegschaal sta, maar vanochtend wel.” De zanger ging ook meerdere keren op het apparaat staan, omdat hij zijn ogen niet kon geloven. Maar het stond er toch echt: elf kilo minder.

Lees ook  Vreemde dumpt afval op het land van landbouwer. Boer kijkt in envelop en zint op wraak.

Personal trainer Ramona
Frans maakte vorige maand bekend jurylid en coach te worden bij The Voice Senior en voor zijn eerste werkdag moet hij in topconditie zijn.

Daarom brengt hij al wekenlang vele uren in de sportschool door. Waar er bij de meeste mensen flink wat wilskracht nodig is om het sporten vol te houden, lijkt Frans er veel plezier in te hebben.

Zijn personal trainer Ramona begeleidt hem hierbij. Dat werpt zijn vruchten af en de kilo’s vliegen eraf. ”Nog even volhouden en dan ben ik weer in shape.”

Chinees
Niet alleen in de sportschool werkt Frans aan zijn figuur, ook in de keuken heeft hij een omslag gemaakt. De Brabander heeft zijn eetpatroon drastisch omgegooid.

Lees ook  Schokkend: moeder ontdekt vreselijk geheim van haar dochter door een liefdesbrief…!

Niet meer elke week Chinees en friet, maar rauwkost en veel water. ”Nog even volhouden en dan ben ik weer in shape.

Nog een kleine vijf jaar, komt goed”, grapt Frans in een andere Instagram-video, terwijl hij in de sportschool aan het buffelen is.

Een vrouw neemt per ongeluk de pillen in die ze had gekocht om zwerfhonden te vergiftigen

Jongeren hebben steeds vaker ‘smartphoneschedel’