in

Frank en Rogier kondigen geweldig nieuws aan!

De interieurstylisten Frank en Rogier hebben goed nieuws voor hun fans. De mannen van het populaire SBS 6-programma Paleis voor een Prikkie hebben geweldig nieuws voor hun fans.

Gisteren maakten Frank en Rogier officieel bekend dat er een nieuw seizoen komt van het amuserende tv-programma.

Dit betekent dat inmiddels alweer het vierde seizoen van Paleis voor een Prikkie van start zal gaan. De twee tv-persoonlijkheden mogen een nieuw seizoen maken van het stylingprogramma op SBS 6.

Nieuw seizoen
In Paleis voor een Prikkie helpen Frank en Rogier minder bedeelde gezinnen door hun woonkamer met klein budget een make-over te geven.

LEES OOK!
Dubbelganger prinses Amalia gaat viral

Met maar liefst 250 euro lukt het de interieurstylisten elke week om een prachtig nieuw interieur neer te zetten voor de arme(re) gezinnen.

Om dit wekelijks voor elkaar te krijgen gaan de mannen elke kringloopwinkel af om de goedkoopste interieuritems te scoren.

Het onderdeel waarin Frank en Rogier de kringloopwinkels afspeuren, is dan ook veelal het favoriete stuk van de kijker.

Steenrijk, Straatarm
In eerste instantie werden Frank en Rogier bekend door hun deelname aan het SBS programma Steenrijk, Straatarm.

De mannen wisten in deze aflevering met het kleine budget dat ze hadden gekregen van het ‘straatarme’ gezin alsnog het interieur een metamorfose te geven.

LEES OOK!
61-jarige vrouw bevalt van haar eigen kleindochter, zodat haar zoon vader kan worden

Ook dit deden de mannen aan de hand van spullen uit de kringloopwinkels. De reacties waren naderhand zo positief dat SBS besloot om Frank en Rogier hun eigen programma te geven.

Op Instagram maakte Rogier gisteren bekend dat ze volgende week aan de slag gaan met de opnames voor het vierde seizoen van Paleis voor een Prikkie. Wanneer het nieuwe seizoen precies te zien zal zijn op SBS 6 is nog niet bekend gemaakt.

Politie waarschuwt: sluwe manier van zakkenrollen ontdekt

Man redt eigen leven door met smartphone pijl af te weren