in

Fotografe vindt verlaten huis in bos – als ze de deur opent, krijgt ze een enorme schok

Leslie David is een Canadese fotografe, met een voorliefde voor avontuur. Haar nieuwsgierigheid heeft haar ertoe gebracht een nieuwe hobby te ontwikkelen – het verkennen van verlaten gebouwen en huizen rondom Ontario, Canada.

Op een dag stuitte ze op een interessant verlaten huis. De ramen waren kapot, het dak was ingevallen en buiten was alles overwoekerd.

Ze besloot het nader te onderzoeken – en dat zou het begin zijn van een onverwachte vriendschap, volgens Inspiremore.

De website vertelt over die ontdekking en het begin van heel iets moois. Gezien de staat van het huis, was Leslie ervan overtuigd dat daar niemand woonde.

Ze vond snel een deur, maar toen ze de deur opende, viel haar mond open. Er zat een man in de woonkamer. Zijn naam was Lawrence en hij woonde in het vervallen huis.

Leslie vertelde:
“Hij kan zich moeilijk bewegen, dus brengt hij het grootste deel van zijn tijd daar door. Alleen. Hij heeft geen rechteroog en heeft staar aan zijn linkeroog.”

Hoewel Leslie praktisch bij de man inbrak, was hij ontzettend aardig en liet hij zelfs een foto van zichzelf maken. In ruil daarvoor beloofde Leslie om vaker langs te komen.

Lees ook  André Hazes terug bij zijn ex?

De vrouw hield zich aan haar woord. Al snel drong het tot Leslie door dat Lawrence niet zo goed at, of helemaal niet. Ze begon daarom voedsel mee te nemen, wat ze samen aten.

“Drie uur lang hebben we gegeten en gedronken en gelachen. Ik had het geluk om over zijn leven te horen… zijn tegenslagen en triomfen.”

Er ontstond een vriendschap. Leslie was zo onder de indruk van deze vriendelijke man, dat ze besloot Lawrence te helpen.

Het huis was een puinhoop, maar Lawrence had niet de kracht meer om hier iets aan te doen in zijn eentje.

Ze wisten echter allebei dat het huis op de langere termijn geen oplossing was, het stond op instorten. Tijdens de zomer hielp Leslie hem met schoonmaken en repareren.

Lawrence had veel in het leven verloren en geen dierbaren meer die voor hem konden zorgen. Maar nadat hij Leslie had ontmoet, kreeg hij een deel van zijn leven terug.

“Lawrence heeft iets met me gedeeld wat ik altijd met me meedraag. Hij zei dat de dag waarop ik opdook de beste dag van zijn leven was.”

Lees ook  Acht schapen hebben gaten in hun lijven en ze zijn leeggebloed. Pas 22 jaar later ontdekt men wat hen overkwam!

De twee creëerden een speciale band en deelden verhalen alsof ze elkaar al een heel leven kenden. Maar het was duidelijk dat Lawrence zich niet helemaal goed voelde.

“Na een paar recente medische bezoeken, is het duidelijk dat zijn gezondheid faalt, en het gaat snel.

Dit kunnen de laatste maanden zijn die ik met mijn vriend heb en ik ben vastbesloten om ze zo comfortabel en leuk mogelijk voor hem te maken.

Hij heeft me zijn plannen voor de begrafenis verteld en me gevraagd om te komen. Ik antwoordde dat ik het niet anders zou willen.”

Nadat zijn gezondheid achteruit ging, verhuisde Lawrence naar een verzorghuis. Leslie kwam uiteraard regelmatig langs en nam altijd wat te eten mee.

Ze hoopt dat hun onverwachte ontmoeting andere mensen zal inspireren om in contact te komen met iemand wiens contact ze zijn kwijtgeraakt.

“Deze oude zielen zijn nog steeds vol leven en ik heb het geluk dat ik deze heb mogen ontmoeten.”

We kunnen niets anders doen dan hiermee instemmen. Deel dit artikel met je vrienden op Facebook als je hetzelfde voelt!

Jongens laten giftige spin bijten in hoop Spiderman te worden

Dame op Tinder zorgt met tekst dat iedere man naar rechts swiped!