in

Durf jij te kijken? Tag iemand die bang is voor spinnen!

Marita Lorbiecke of beter gekend als De Dodelijke Spinnen meid is de gastvrouw van het YouTube kanaal “Deadly Tarantula Girl”, alsook middelbare schoollerares, dans- en yoga-instructeur, model, onderzoekster en schrijfster. Ze werkt ook in een privaat serpentarium en filmde deze video op 5 april van dit jaar.

Aanvankelijk is het moment waarop de moedertarantula van het eierzakje gescheiden wordt, hartverscheurend, maar wanneer later de baby’s tevoorschijn komen loonde het helemaal de moeite.

Lees ook  Meisje is overstuur omdat ze maar geen vriendje kan krijgen. Kerels zetten het op een lopen als ze ontdekken wat er in haar broek zit.

Marita zei: “Deze tarantula kwam in 2013 uit. Haar naam is Misty en ze is vijf jaar oud. Ik kweek al sinds de jaren ’90 tarantula’s en heb al verschillende eierzakjes zien uitkomen, maar nog nooit zoveel.”

De fascinatie van Marita voor grote spinnen begon tien ze als kind naar New Mexico verhuisde. In de jaren ’90 begon ze actief spinnen te verzamelen en te kweken om hun soort in de toekomst in stand te houden.

Lees ook  Anita (40) heeft bizarre slaapstoornis waardoor ze haar huis poetst in haar slaap

“Het was een eer dat ik dit mocht zien en dat ik een rol mocht spelen in hun overleving”, voegde ze er nog aan toe.

BEKIJK DE VIDEO HIERONDER EN DEEL DIT MET JE VRIENDEN ALS OOK JIJ HIER ZO VAN ONDER DE INDRUK WAS!

Verpleegster in shock wanneer ze beseft dat stervende patiënt haar vader is die ze al 41 jaar niet gezien had.

Vrouw (19) komt erachter dat haar ‘opa’ haar stiekem filmt in de badkamer