in

Fans weten het zeker: de geest van André Hazes is te zien op deze foto

André Hazes jr. is normaal gesproken sceptisch over paranormale zaken, maar gisteravond werd hij toch even van zijn stuk gebracht. De zanger plaatste een kiekje van zijn zoontje en kreeg al snel opvallende reacties onder de foto.

Fans waren er namelijk zeker van dat ze de schim van de overleden vader van André in de foto zagen.

Lees ook  Alles wat je moet weten over m*sturberen tijdens je menstruatie

‘Wat apart’
‘Ik ben altijd sceptisch over dit soort dingen, maar… Ik kreeg een berichtje over dat mijn vader op deze foto zou staan. Ik zal wel moe en gek zijn, maar ik zie ‘hem’ ook… wat apart,’ schrijft hij bij de foto.

Vrouw bijna blind na operatie met gekleurde oogimplantaten

Moeder (32) denkt last te hebben van zwangerschapskwaaltjes, maar blijkt ongeneeslijk ziek