in

Fans vol lof over lovehandle-foto van Dee, ex van Enzo Knol!

Miljuschka Witzenhausen plaatste niet zo lang geleden een post van haar figuur. Foto’s zijn te zien onderaan dit artikel.

Ze schreef hierbij: “Eerlijke foto. Ik word zo moe van al die gepolijste beelden op social. Als ik door mijn tijdlijn scroll zie ik de ene gefilterde en glad getrokken foto na de andere.

Ik maak me oprecht zorgen over wat dit met onze kids gaat doen. Steeds vaker als ik ergens ben zie ik de eenheidsworst van fillers, wimperextentions, nike-tekens als wenkbrauwen en kleding met grote merken erop.

LEES OOK!
Dit waren de meest voorkomende vormen van kanker in 2019

Er word gestreefd naar een massaal perfect beeld.” De ex van Enzo Knol, Dee, plaatst ook regelmatig foto’s van haar figuur om het beeld van “te slanke” rolmodellen te doorbreken. De foto’s van Mlijuschka waren voor haar aanleiding om zichzelf ook bloot te stellen.

Dee maakt krachtig statement
Ze schrijft bij haar foto: “Afgelopen week ging het er weer volop over: Eerlijke foto’s (naar aanleiding van de post van Miljuschka).

LEES OOK!
’Leontine zag Marco vreemdgaan met secretaresse’

Nee, we hebben niet allemaal een sixpack en een Kim K. kont. En dat is helemaal prima. Wees lief voor jezelf.

Baby met wijnvlek online afgemaakt door volwassenen – Ze noemen haar“foeilelijk” en “defect”

Psychiater: ‘Keiharde psychische problemen Rachel Hazes moeten serieus zijn’