in

Fans Monique Westenberg gaan helemaal los op André Hazes

Gisteren mocht Monique Westenberg, de ex van André Hazes, 42 kaarsjes uitblazen. Toen haar voormalige liefje een liefdevolle reactie plaatste op haar verjaardagsberichtje, gingen Monique’s fans echter hé-le-maal los. Weg kerstsfeer!

Monique plaatste een zoet filmpje waarin we zien hoe ze samen met zoontje Dré de verjaardagstaart aansnijdt.

Maar wanneer André Hazes reageert – hij schreef “super” met een hartje – gaan Monique’s trouwe volgers er met gestrekt been in.

André Hazes-haters
En als we zeggen gestrekt been, dan is dat écht geen understatement. Ze verwijten hem van alles en nog wat. Het woord ‘triest’ vliegt je om de oren.

Dat André zélf de mogelijkheid om te reageren onder zijn insta-posts heeft uitgezet noemt met triest. Ook vinden ze het echt niet kunnen dat hij met Kerst schijnbaar “lam” in beeld kwam op zijn eigen pagina.

Lees ook  Leugens boven tafel “Martien Meiland zal veel fans verliezen!”

Bovenal komt Monique’s insta-leger op voor de jarige. “Denk dat Monique ook gewoon een man nodig heeft en geen jongetje, dus uiteindelijk is zij de winnaar in deze situatie”, zegt een erg vileine ‘Joya’.

Ook fan Desiree is helemaal klaar met André. “Ik weet niet of jij de echte Hazes bent (ja, dat is hij, red.) maar waarom zit jij op alles een hartje te geven wat Monique betreft?

Als je alles zo goed privé wist te houden kan je dit ook wel privé sturen. Beetje disturbing ben je wel. Of ben jij gewoon een mindfuck?” Kortom: de gemoedelijke kerstsfeer was even héél ver te zoeken!


Volgers Monique Westenberg
We weten dat Monique’s volgers (ruim een half miljoen) pal achter haar blijven staan sinds André Bridget Maasland aan de haak sloeg. Eerder staken ze haar nog een hart onder de riem met een stortvloed aan complimentjes.

Lees ook  Dit is de reden waarom je geen ruzie moet zoeken met bouwvakkers

Olcay Gulsen kwam laatst ook voor Monique op toen ze zag hoe Rachel Hazes het wél goed kon vinden met Bridget Maasland (terwijl Monique volgens haar al eerder probeerde de verwaterde banden aan te halen). Over André en Bridget gesproken: zijn ze nu verloofd of niet?

Badr Hari zou 20 miljoen euro hebben gekregen om blessure te simuleren

Wrede mama injecteert poepachtige substantie in infuus zoontje met kanker.