in

Famke Louise na bezoek ic-arts Gommers: ‘Hij was gewoon heel lief’

Famke Louise (21) heeft een pittige week achter de rug. Nadat allerlei influencers hun ongenoegen uitten over de coronamaatregelen met de hashtag #ikdoenietmeermee, werd de zangeres mede dankzij haar optreden in ‘Jinek’ tot zondebok bestempeld. Vanavond vertelt ze in RTL Boulevard hoe ze dat ervaren heeft.

“Gommers was gewoon heel lief en dat had ik echt even nodig”

Famke Louise vertelt in de uitzending van vanavond dat ze een verschrikkelijke week heeft gehad. Zo is ze door mensen belaagd en moest ze als gevolg daarvan met beveiliging over straat. Niemand minder dan Diederik Gommers (56) sleepte haar door deze moeilijke periode heen.

De dag nadat ze te zien was in Jinek werd ze in haar auto opgeschrikt door een gewelddadige actie. “Op een gegeven moment wordt er tegen mijn auto getrapt en mensen bonken tegen het glas aan. Er zit een hele deuk in. Dat heeft me wel geraakt.”

Lees ook  Viespeuk - “Als kind oud genoeg is om te praten is het oud genoeg voor s*ks”

De situatie zorgde ervoor dat Famke daarna beveiligd moest worden door twee bodyguards. “Want het was gewoon te gevaarlijk”, legt ze uit. “Dat heeft mij mentaal wel echt kapotgemaakt. Daar ben ik nu nog van aan het bijkomen.”

Famke Louise was vorige week in Jinek te gast samen met voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, Diederik Gommers.

Na de uitzending wisselden de twee nummers met elkaar uit. “Hij heeft mij na de uitzending elke dag gebeld.”

Volgens de influencer heeft Gommers haar ontzettend gesteund en door deze moeilijke tijd heen gesleept. “Gommers was gewoon heel lief en dat had ik echt even nodig.”

Famke Louise ging op bezoek bij Gommers in het Erasmus MC. Hier spraken ze over het coronavirus. “Ik ben wel meer te weten gekomen over het virus en wat het virus doet. Wat het effect op het lichaam is.”

Lees ook  Werkloos gezin van 10 dat een huis met 5 slaapkamers weigerde en op kosten van de belastingbetaler in een hotel verbleef, heeft nu een bijzonder verzoek …

De twee komen samen met een campagne. “Dat hebben we samen bedacht en daar hebben we samen over gebrainstormd.”

Volgens Famke zitten er namelijk veel mensen met vragen over het virus. “Vandaar dat wij een heel toffe campagne gaan opnemen maandag.”

Influencers en jongeren krijgen hierin de kans om kritische vragen te stellen aan experts. “Het zal waarschijnlijk live te zien zijn op mijn YouTube-kanaal.”

Famke vertelt vanavond haar hele verhaal in RTL Boulevard, vanaf 18.35 uur op RTL 4.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

MR. GOMMERS 🚀

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

3800 euro per maand: hier verdient men het hoogste minimumloon ter wereld

Famke Louise en Diederik Gommers gaan samen weer naar Jinek