in

Famke Louise in zweet laat niks aan de verbeelding over

Er leek deze weken meer aandacht te zijn voor Famke Louise dan het Coronavirus. Zo waren daar eerst haar optredens bij Jinek, haar aankondiging om boeken te gaan lezen en nu is daar haar nieuwste aankondiging: Famke Louise wordt een #fitgirl.

Famke Louise krijgt het nog druk de aankomende maanden. Zo maakte ze eerder deze week bekend dat ze besloten heeft om boeken te gaan lezen het aankomende halfjaar.

En daar komt nog eens bij dat Famke nu ook bekend heeft gemaakt een heuse #fitgirl te gaan worden!

Lees ook  Ann en John breken record met huwelijk van 85 jaar – nu is het geheim van hun liefde onthuld

Famke Louise doet een Miljuschka
Nu vraag je je misschien af, van waar opeens die carrièreswitch van ‘zangeres’ naar fitgirl? Nou, dat heeft alles te maken met Famke’s nieuwste samenwerking: de realityserie Fitness Diaries.

In de serie laten vier vrouwen, waaronder dus ook Famke Louise, zien dat het leven van een fitgirl maar hard werken is.

Famke Louise gaat ‘puur natuur’
De serie lijkt geïnspireerd door de #eerlijkefoto docu van Miljuscka Witzenhausen, aangezien body positivity en onbewerkte foto’s een belangrijke rol spelen in het programma.

Lees ook  Acht schapen hebben gaten in hun lijven en ze zijn leeggebloed. Pas 22 jaar later ontdekt men wat hen overkwam!

Voor Famke Louise wordt dat wel even wennen, aangezien het merendeel van haar Instagramfoto’s toch wel vaak van een filtertje zijn voorzien.

Maar hé, voor alles is een eerste keer. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar de beelden van een fitte Famke Louise in de serie.

Gelukkig hebben we al heel wat beelden van een trainende Famke Louise op haar forumpagina kunnen zetten!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

💪

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Man stopt zeven staven goud in zijn kont

Wat een bijzondere naam! Kim Feenstra bevallen van een zoon