in

Famke Louise en Diederik Gommers gaan samen weer naar Jinek

De twee schuiven maandagavond weer aan bij ‘Jinek’ om te praten over het coronavirus
Het vorige gesprek tussen Famke Louise (21) en IC-voorzitter Diederik Gommers (56) bij Jinek was niet echt een succes te noemen.

En dat is nog zachtjes uitgedrukt. Famke sprak zich destijds nog uit tegen de coronamaatregelen met #ikdoenietmeermee.

Inmiddels doet ze weer helemaal mee en is ze zelfs woensdag op bezoek geweest bij Gommers. Maandagavond gaan ze samen naar Jinek om hierover te praten.

Gommers
Zangeres en rapper Famke Louise deelde woensdag een foto op haar Instagram, waarop te zien is dat ze op bezoek was bij niemand minder dan Diederik Gommers.

Lees ook  Vijftiger verdooft 20 jaar lang zeer jonge meisjes met ‘vreemde Fanta’, mis bruikt hen en filmt alles

Gommers is de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care. Hij is geregeld in de media te zien en te horen, waar hij het belang van de coronamaatregelen benadrukt.

Ook spreekt hij geregeld zijn zorgen uit over een tweede coronagolf en de gevolgen daarvan voor de zorg en het zorgpersoneel.

Vorige gesprek
Het vorige gesprek bij Jinek tussen de twee, met enerzijds Gommers en anderzijds iemand die zich uitsprak tegen de coronamaatregelen met #ikdoenietmeermee, verliep dan ook niet al te soepel.

“Samen krijgen wij de overheid onder controle. Ik doe niet meer mee. Free the people“, zei Famke in een filmpje op haar Instagram, net als enkele andere BN’ers.

Lees ook  Koppel bouwt een enorme kas om hun woonhuis heen. De reden zal je mond open doen vallen van verbazing!

Bij Jinek, waar ook Gommers aan tafel zat, lichtte ze haar uitspraken toe, maar dat viel bij veel mensen niet in goede aarde. Niet veel later verwijderde ze haar filmpje en bood ze haar excuses aan.

Tweede ronde
Woensdag hebben Gommers en Famke Louise blijkbaar even bijgekletst en hebben ze ongetwijfeld de verscherpte coronamaatregelen besproken.

Onder het mom van ‘nieuwe ronde, nieuwe kansen’ schuiven zij maandagavond samen weer aan bij Jinek.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

MR. GOMMERS 🚀

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Famke Louise na bezoek ic-arts Gommers: ‘Hij was gewoon heel lief’

Mama met vruchtbaarheidsproblemen deelt haar verhaal – een rollercoaster van emoties