in

Familie is niet thuis omdat 3-jarige een kankerbehandeling krijgt. Buren renoveren stiekem hun woning.

Elk jaar krijgen duizenden en duizenden mensen te horen dat ze een of andere vorm van kanker hebben. Dit omvat ouderen, mensen van middelbare leeftijd, maar ook kinderen. De situatie is niet alleen moeilijk voor de persoon zelf, maar voor de hele familie. Dat wordt nog moeilijker wanneer een kind kanker krijgt. Kankerbehandelingen eisen een zware tol van het individu, de familie en het emotionele welzijn van alle betrokkenen.

Families die tegen kanker vechten, hebben soms het gevoel dat alles tegen hen is, maar soms steken andere mensen een handje toe om alles een beetje draaglijker te maken. Dit is een verhaal over een gemeenschap die het huis van een familie renoveerde terwijl ze weg waren voor een kankerbehandeling van hun kind.

Nadat er een tumor achter het oog van de driejarige werd aangetroffen, reisde de familie Cassidy naar Amerika om er een levensreddende behandeling te ondergaan. Het huis van de familie was niet in beste staat. De ramen en het dak waren aan herstelling toe, maar de familie kon zich dit nu niet veroorloven omwille van de dure behandelingen.

Lees ook  DELEN! Ismail el Bakali (21) voortvluchtig na dodelijk schietincident

Eerder in september keerde de familie terug na een succesvolle behandeling om hun huis compleet gerenoveerd aan te treffen. De moeder barstte in tranen uit terwijl ze in haar nieuwe huis werd rondgeleid.

Het gerenoveerde huis was meer dan een esthetische verbetering voor het gezin. Hun oude huis was een beetje vuil en omwille van de schimmel op de muur kreeg de kleine Emily voortdurend infecties. Dat betekende dan weer eindeloze bezoeken aan het uitstappen en een verder uitstel van noodzakelijke behandelingen. Het gebaar van de gemeenschap veranderde echt het leven van dit gezin.

Lees ook  Vrouw blijkt haar man met 18 verschillende man bedrogen te hebben en 1 daarvan was het lief van haar dochter

Hier zien we enkele ongelofelijke voor en na foto’s van de renovatie.

Hierboven zien we de keuken. Zoals je kunt zien, was het voordien oud en vuil. Na de renovatie ziet de keuken er niet alleen netter, maar een stuk ruimer uit.

Hieronder zien we de badkamer. Op het eerste zicht zie je meteen de drastische verschillen. Hier hoeft Emily zich geen zorgen meer te maken over infecties.

De moeder zegt: “Dit gaat een groot verschil teweegbrengen in ons leven. Dit is nu een huis waar Emily kan rusten en ontspannen na haar chemo en we kunnen weer vrienden uitnodigen zonder ons te hoeven schamen.”

DEEL dit geweldige gebaar met je vrienden!

Een man nam deze foto’s vanuit een vliegtuig. Wat hij zag, is ongelofelijk.

Dit kanaal in Parijs werd voor het eerst in 15 jaar drooggelegd. Wat er op de bodem werd gevonden is schokkend en bedroevend