in

Ezeltje dat 25 jaar ritjes gaf aan kinderen, neergestoken tijdens eerste nacht pensioen.

Een 28-jarig ezeltje dat ritjes gaf aan duizenden kinderen, werd brutaal neergestoken. Dat meldt de Britse krant Metro.

Bimbo, een van de geliefde Blackheath ezeltjes in Greenwich, werd onlangs bloedend aangetroffen door een van zijn verzorgers. De wonde raakte geïnfecteerd en de laatste dagen is de toestand van de oude ezel erg verslechterd.

Bimbo, de oudste ezel van de kudde, belandde in een staat van shock en ontwikkelde laminitis, een ziekte vergelijkbaar met trombose bij mensen.

Eigenares Lorayne Ahmet ging Bimbo bezoeken nadat een van zijn verzorgers alarm had geslagen. Ze vertelde:

Lees ook  Mijn ouders wisten dat ze zouden overlijden voor mijn negende

“Ik knipte het haar rond de wonde en vond een rechte snijwonde. Het kan alleen maar van een mes geweest zijn. Ik werd misselijk toen ik de wonde zag. Wie zou zoiets een ezeltje kunnen aandoen?”

Nu wacht Lorayne de resultaten van het bloedonderzoek af. “Hij stelde het erg goed, tot gisteren. Hij is nu erg lethargisch en heeft veel pijn.

Hij ligt de hele dag in een hoekje met een depressieve blik in zijn ogen. Hij wil zijn antibiotica niet eten, dus moeten we het in zijn systeem injecteren.”

Lees ook  Onderzoek toont aan dat zeurende moeders een aanzienlijk grotere kans hebben op succesvolle dochters!

Lorayne zegt dat er eerder nog gelijkaardige gevallen plaatsvonden. Ze vermoedt dat het kadert in een soort inwijdingsritueel van bendes.

Lorayne zei:
“Ik zou hen graag onder handen nemen, hen op een veld zetten en het publiek laten doen wat ze met hen willen doen. Iedereen die een dier, kind of bejaarde persoon kwetst, moet opgesloten worden en de sleutel moet weggegooid worden.”

De eigenares deed aangifte bij de politie.

WTF: Pikante videoclip van Temptation-verleidster Mira online

Oom Addy bleek een monster te zijn die camping kinderen stiekem pijn deed