in

Ex-vrouw kidnapt dochter en verdwijnt – 12 jaar later krijgt vader een telefoontje en ziet lijkbleek

Hij liet enkel zijn dochter achter bij zijn ex-vrouw voor een weekendje. De 4-jarige Sabrina leunde voorover haar vader, gaf hem een knuffel en zei “vergeet me nooit, papa”.

Maar tegen dat Greg Allen begreep wat deze woorden betekenden, was het al te laat. Zijn ex-vrouw had hun dochter ontvoerd, en verdween.

De waarschuwingssignalen hadden afgegaan in Greg’s hoofd vanaf het begin.

Toen het koppel door hun echtscheiding ging, en Greg Allen het hoederecht kreeg over hun enige dochter, had zijn ex-vrouw Dara Llorens ermee gedreigd om hun kind mee te nemen en te verdwijnen.

Dara wilde niet dat haar dochter haar vader kende. Ze vertelde verschillende familieleden over haar dreigement en ze kreeg haar dochter zelfs zo ver om bepaalde dingen te zeggen wanneer ze naar de dagopvang ging.

Dingen die er toe zouden leiden dat de 4-jarige Sabrina werd ondervraagd door de sociale dienst om te bepalen of haar vader haar en haar moeder s*ksueel en lichamelijk zou m*sbruiken.

“De kinderbeschermingsdienst haalde haar weg uit school en nam haar naar een veilige plek en stelde haar de vraag of haar papa haar soms aanraakt.

Sabrina vertelde aan hen: ‘Mijn papa slaat mijn mama, dat is een leugen die mijn moeder me dwong om te vertellen,’ zegt Greg in een interview met The Daily Mail.

Het was duidelijk dat de moeder zo ver zou gaan als nodig was. En toen Greg er iets wou aan doen, kreeg hij te horen dat hij niets kon doen.

Lees ook  Vrouw zwanger na Tinderdates, onbekend wie vader is

Uiteindelijk leek de situatie te rusten. Ex-vrouw Dara was plots aangenaam en gelukkig toen ze praatten, en Greg geloofde dat ze zichzelf eindelijk had gebeterd.

Wat hij niet besefte was dat Dara een plan had bedacht. Een plan dat haar precies zou geven wat ze nodig had om haar dochter te ontvoeren en te verdwijnen gedurende een weekend.

“Ik zette haar af en kuste haar tot ziens en ze zei: ‘Papa, vergeet me nooit.’ Ze had buikpijn toen ik haar afzette de laatste keren, al was Dara wel lief.

Het was duidelijk dat Sabrina erg nerveus was. Het is duidelijk dat ze wist dat er iets zou gebeuren,” vertelt Greg aan Daily Mail.

Dara en Sabrina keerden nooit terug op de afgesproken dag, een zondag in april 2002. Greg contacteerde onmiddellijk de politie, maar de moeder en dochter hadden geen enkel spoor achtergelaten.

De vader wist precies waar hij moest zoeken: Mexico.

Een jaar later had hij hen bijna gevonden. Moeder en dochter waren gezien ergens in Mexico City, slechts enkele minuutjes weg van waar Greg verbleef tijdens zijn zoektocht voor Sabrina. Een leraar had de politie gecontacteerd nadat hij het meisje hoorde zeggen dat ze in de VS wilde leven met haar vader.

Maar de Mexicaanse politie antwoordde niet snel genoeg. En de moeder slaagde er in om opnieuw weg te vluchten met haar dochter.

Lees ook  Hij imiteert Ed Sheeran maar als Ed Sheeran achter hem staat is zijn reactie onbetaalbaar

Greg hoorde de afgelopen 11 jaar niets. Maar hij gaf de hoop nooit op.

Hij woonde in Mexico, leerde Spaans en verkondigde overal het verhaal van zijn dochter. Sabrina’s verhaal ging de wereld rond… en op een dag, rinkelde Greg’s telefoon.

De politie had een appartement binnengevallen in Papalotla, Tlaxcala, net buiten Mexico City, dat ze twee weken in de gaten hielden. Ze arresteerden de moeder, en namen het meisje terug mee naar de Verenigde Staten.

Greg, die toen bij de tandarts zat, kon zijn oren niet geloven. Hij bevroor even, en sprong daarna direct recht uit de stoel van de tandarts!

Gedurende de afgelopen 12 jaar, had Sabrina geleerd om haar vader te haten. In het begin was ze niet klaar om Greg te ontmoeten, maar ze ontmoette wel de nieuwe vrouw van haar papa.

Na een tijdje was het eindelijk terug tijd om herenigd te worden. 12 jaar waren voorbij gegaan sinds Greg zijn geliefde dochter had verloren. Hij heeft gewacht op dit moment.

Het was een moment die Greg nooit zal vergeten.

“Het afgelopen jaar was een rollercoaster. Maar ik denk dat het ergste achter de rug is. Ik ben blij om te zeggen dat ik een sterke en groeiende relatie met haar heb,” schrijft Greg op Facebook.

Zó ziet de cast van ‘Home Alone’ er nu uit

Je lichaam waarschuwt je 1 maand voor hartaanval: 8 verborgen signalen die iedereen zou moeten weten