in

Ex-vriendje bijt lip van studente af zodat zij en iedereen voor altijd aan hem herinnerd zal blijven

We hopen allemaal dat we vroeg in ons leven tegen de liefde van ons leven zullen aanlopen! Niks is heerlijkers dan een persoon om je heen hebben die het allerbeste met je voor heeft en met wie je alle mooie en leuke momenten in het leven kunt delen.

Soms zijn de relaties waar we in zitten helaas niet zoals we denken en hebben we een vriend of vriendin die ons mishandelt op een emotionele of een lichamelijke manier. Heel soms loopt het uit de hand doordat er een relatie uit gaat maar dat het ooit zo erg zou escaleren als bij het meisje in dit verhaal is nog steeds niet te geloven.

Lees ook  Vermiste Melisa (16) uit Deelen is weer terecht

Kayla Hayes, een Amerikaanse studente, heeft aan den lijve ondervonden hoe gestoord sommige mensen kunnen zijn. Haar ex-vriendje beet haar volledige lip af omdat hij wilde dat haar volgende vriend nog aan hem herinnerd zou worden. Nu heeft zij de kracht gevonden deze ervaring met de wereld te delen, inclusief de foto’s van de gruwelijke verwondingen.

Lees ook  Experts verbluft: drieling corona-positief, ouders niet

Kijk snel hieronder maar wees gewaarschuwd, de foto’s zijn echt heel heftig.

Haar oude vriendje

Haar nieuwe liefde, haar echte steun en toeverlaat

Gelukkig heeft Kayla in Blake een heel lief vriendje gevonden die haar door dik en dun steunt tijdens haar herstel. Hij vertelt haar steeds hoe mooi ze is!

Zeehondjes doodgeknuppeld om worsten van te draaien.

André Hazes weigert te zingen voor straalbezopen Koningsdag-publiek.