in

Ex van Samantha de Jong zo “blij als een kind” met hartverwarmend gebaar in moeilijke tijden.

Terwijl Samantha de Jong in alle rust herstelt in een zorginstelling, neemt ex en vader van haar kinderen, Michael van der Plas, de ouderlijke taken op zich. Aangezien hij halsoverkop uit Spanje vertrok, is dat uiteraard niet altijd even eenvoudig.

Zelfs iets eenvoudig als vervoer voor de kinderen, wordt dan een obstakel. Gelukkig kan Michael rekenen op de vriendelijkheid en onbaatzuchtigheid van de mensen. Michael werd dinsdagochtend immers verrast met een geweldige actie van zijn fietsenmaker.

Hij doet zijn verhaal op Instagram:

“Echt super van @struyck2wielers Omdat Samantha even uit beeld is, even een verhaal over mensen met een hart. Ik hoorde enkele weken geleden al dat Angelina een hele gave vette Fatbike zou gaan rijden, van Struyck2wielers in Ede. Zo’n ding had ook mijn interesse en samen met Bianca ben ik gaan kijken in die fietsenzaak.

Lees ook  Ouders laten kind (3) achter in bloedhete auto, jongetje overlijdt

Echt supergaaf, we hebben er allebei een genomen voor in Spanje. Bruce is een echte fietsenMAKER die zelf zijn fietsen bouwt. Custom made noemen ze dat. Dat is niet iets wat je bij een gewone fietsenzaak kan kopen, het is ambacht en met liefde gemaakt. Zo super gaaf. Nou was die situatie hier en ik ben hals-over-kop uit Spanje gekomen.

Het gaat om mijn kinderen en het herstel van de moeder, dus alles laten vallen. Ben ik hier, helemaal geen makkelijk vervoer voor in de stad. klinkt gek maar een fiets is dan wel handig. Dus ik heb vanmorgen Bruce Struyck gebeld, is er iets mogelijk dat goed en stevig is en waar twee kinderen op vervoerd kunnen worden? Wat denk je, vandaag komt hij langs met een knaller van een fiets, ook custom made, twee bankies voor me kids. Ken je dan als een kind zo blij zijn met een fiets he, grote klasse. Groeten Mike.”

Lees ook  Deze 4 meisjes overwonnen kanker. Nu vieren ze samen dat ze gezond zijn verklaard!

We zijn blij dat mensen zich in deze moeilijke tijden van hun beste kant laten zien!

Is dit de smerigste huurder ooit? Oordeel zelf maar.

Laat je niet misleiden door de schattige foto’s van de gekloonde aapjes – ze zullen een leven leiden vol pijn.