in

Ex van barbie Rolf Tangel en zijn vriendin worden op straat gezet

Het zit Rolf Tangel niet mee. Hij heeft te horen gekregen van zijn verhuurder dat hij en zijn vriendin Gabriella niet langer welkom zijn nu er een baby aan zit te komen en dus staat hij over drie weken op straat. Een nieuwe woning heeft hij nog niet gevonden.

„We staan op straat! Ik wist niet eens dat het kon zo in Nederland!”, vertelt Tangel in een video van Shownieuws. De ex van Samantha de Jong laat weten dat hij een huis huurde ’maar die mensen willen geen baby!’„Ze wisten het drie maanden geleden al, geef dat dan drie maanden geleden aan. Dus nu sta ik met mijn vriendin, die vijf maanden zwanger is, en mijn zoontje van vijf op straat”, zegt hij gefrustreerd.

Lees ook  Opnieuw tumor ontdekt bij Bibian Mentel - Hoeveel kan mijn lichaam nog aan?

„We hebben het kinderkamertje besteld, maar die kan nu niet eens geleverd worden. We hebben nog drie weken de tijd en dan zijn we dakloos. Ik ben letterlijk maar op het dak gaan staan om er maar vast aan te wennen.”

Hij legt uit al een aantal woningen te hebben bezichtigd, maar steeds loopt het spaak op de aanstaande baby of wordt een te hoog inkomen gevraagd. Rolf hoop dan ook dat zijn volgers de gouden tip voor hem hebben en hij alsnog een driekamerappartement in Den Haag vindt waar ook de baby welkom is. Rolf en Gabrielle verwachten in november hun eerste kindje samen.

Lees ook  Honderden gasten s*ksclub staan naakt op straat na evacuatie

Zo zag Temptation Island’s Fabiola Volkers er vroeger uit

Papa sterft zelf nadat hij verdrinkende dochter (8) doorgaf aan mama op het strand