in

Ex Sylvie Meis aast op Yolanthe

Nu Wesley buitenspel lijkt te staan, ziet een andere man zijn kans schoon om Yolanthe in te pakken. Dat kan hem zomaar gaan lukken, want het zal niet de eerste keer zijn dat hij een succesvolle en beroemde vrouw aan de haak slaat.

Los Angeles
Het gaat om Maurice Mobetie, beter bekend als Momo. Vier jaar gelden was hij samen met Sylvie Meis. Samen gingen ze op vakantie, en de kleine diva stelde hem zelfs voor aan haar zoon Damian.

Toch liep (ook) deze relatie op de klippen. Het vertrouwen in de liefde is Momo blijkbaar niet kwijtgeraakt want alles wijst erop dat hij zijn pijlen nu gericht heeft op Yolanthe.

LEES OOK!
Bizar! Aart Staartjes is nog niet begraven of men noemt hem al racistisch!

Hartjes en smiley’s: daarmee reageert Momo regelmatig op de Instagramfoto’s van Yolanthe. Yolanthe reageert op haar beurt ook op de foto’s van Momo.

Onschuldig of schuilt er meer achter? De twee hebben elkaar ieder geval al in het echt ontmoet, want vorig jaar was Yolanthe samen met een vriendin in Los Angeles.

Maar er was ook nog een derde persoon bij: Momo. Er gingen destijds al geruchten over de huwelijkscrisis van Wes en Yo, en die werden alleen maar gevoed toen Yolanthe samen met Momo in een nachtclub werd gespot. Ze konden het duidelijk goed met elkaar vinden.

LEES OOK!
Fans Adele in shock na strandfoto's magere zanger 

Voor Yolanthe zal een nieuwe liefde leuk zijn, want in Grazia vertelde de presentatrice dat ze er nog wel vertrouwen in heeft.

,,Liefde is iets puurs en moois en kan nooit negatief zijn”, liet ze weten. ,,Mijn liefdesles is dat je altijd in de liefde moet blijven geloven en dan bedoel ik liefde op alle vlakken.”

Babynieuws voor Karin Bloemen!

Loyale puppy loopt 160 km door bos met beren, op zoek naar eigenaren die haar afwijzen