in

Ex on the Beach – deelnemer rijdt zes auto’s aan. Lena bijna dood

Michella Kox heeft in een serie Facebookberichten gehakt gemaakt van Ex on the Beach-deelnemer Lena. Volgens haar zou zij in Leeuwarden een ravage hebben aangericht door met een vriendin in de auto lachgas te gebruiken.

De politie bevestigt de ravage en meldt dat de passagiers ’vermoedelijk onder invloed waren van lachgas’.In de berichten deelt Michella een filmpje dat Lena zelf eerder in een Insta Story deelde. Daarin is te zien hoe zij lachend als passagier in de auto zit met een vriendin achter het stuur, terwijl ze beiden een ballon in de mond hebben.

LEES OOK!
Man rijdt vrouw en hond dood en vlucht gewoon weg

Michella heeft er geen moeite mee om het te delen. „Geen medelijden mee!!! Zo gevaarlijk! Speelt met het leven van mensen.”

De politie Leeuwarden bevestigt het voorval op de Jan van Scorelstraat. Zij spreken van een 20-jarige bestuurster, vermoedelijk de vriendin van Lena die op de videobeelden met een ballon is te zien. Er raakten zes auto’s beschadigd, bevestigt de politie. „Dit geeft enig rumoer in de straat.”

LEES OOK!
Het wordt een bloedhete week: 'Misschien wel 40 graden'

Ook de auto van de bestuurster zelf raakte beschadigd, zelfs zo ernstig dat die moest worden afgesleept. Verder is er nog schade aan een hek.

Verloofde van jongeman die omkwam bij dodelijk ongeval A12 deelt aangrijpend afscheid.

Leraar vergrijpt zich aan Kleuter (4) school