in

Ex-man steekt vrouw in keel in Kerkrade – Buurt enorm geschrokken om dood lieve tante

KERKRADE – Geschokte reacties in Kerkrade bij de gewelddadige dood van de 42-jarige ’tante Reagen’. Gisteren werd zij neergestoken in de Erensteinerstraat in de wijk Chevremont. De 52-jarige verdachte is na een klopjacht rond 16.00 uur in Heerlen opgepakt.

De verdachte stak haar in haar keel. Meerdere mensen hebben het zien gebeuren. Volgens buurtbewoners zou haar ex-man haar vermoord hebben. „Die had al een straatverbod”, zegt een omwonende. „Ze is al meerdere keren bij de politie geweest.”

LEES OOK!
Monique Westenberg: 'Ik hoor bij jou'

’Tante’
Het verdriet is groot. „Ze had een hart van goud. Alle kinderen noemden haar tante. Ze was echt zo’n buurtmoeder waar iedereen altijd terecht kon. Het is echt heel erg dat uitgerekend haar dit moet overkomen”, zegt een vriendin van het slachtoffer.

Behalve verdriet is er ook woede. „Reagen werd al langer lastig gevallen door haar ex. Je krijgt niet zomaar een straatverbod. Maar zoals zo vaak bij stalkingzaken kan de politie niets totdat er wat gebeurt. Nu is het zover, er is iemand dood. Dat klopt tocht niet? De politiek moet hier eens wat aan doen. Deze man had allang van de straat geplukt moeten worden. Dat blijkt nu. Maar het is te laat en dat voelt heel onrechtvaardig”, aldus een andere vriendin van het slachtoffer.

LEES OOK!
Hoe meester Milko na de zomervakantie terugkwam als juf Milly

“Flamingo jongen” wordt gepest om misvorming – zo ziet hij eruit na zijn levensreddende operatie

Moeder neemt dochter mee de dood in: twee slachtoffers bij gezinsdrama