in

Eva Jinek in het geheim getrouwd met deze man

In het diepste geheim hebben Eva Jinek en Dexter van der Voorn hun relatie officieel laten vastleggen.

Uit documenten rond de aankoop van hun nieuwe huis in Abcoude blijkt dat ze gehuwd zijn of geregistreerd partnerschap hebben.

Dat schrijft de website Bekende Buren. De openbare gegevens in het Kadaster zijn onduidelijk, want in de Eigenaarsinformatie staat dat Eva Jinek en Dexter van der Voorn ‘gehuwd’ zijn ‘ten tijde van verkrijging’.

In de akte van levering, die dateert van 23 juni 2020, staat dat de presentatrice en de productieleider een geregistreerd partnerschap hebben.

Lees ook  Schrikbarend: Onderzoek toont aan dat kinderen in de buurt van hun moeder 800% vervelender zijn!

Het management van Jinek wil niets zeggen over deze ‘privékwestie’, maar zegt wel ‘dat het niet klopt dat het huwelijk zich vlak voor aankoop van het pand heeft voltrokken’.

Overigens is er voor de wet niet een heel groot onderscheid tussen een huwelijk of een geregistreerd partnerschap.

Bij trouwen ben je verplicht elkaar het ja-woord te geven en bij een geregistreerd partnerschap niet. Maar verder hebben de partners net als gehuwden een aantal rechten en plichten naar elkaar en hebben ze automatisch het ouderlijk gezag over de kinderen die ze samen krijgen.

Lees ook  Opnieuw slecht nieuws voor Barbie - Sterkte Barbie!

Jinek en Van der Voorn hebben sinds 2016 een relatie. Ze leerden elkaar kennen tijdens de opnames van De Verenigde Staten van Eva, een documentaireserie rond de presidentsverkiezingen waarvoor de 42-jarige talkshowhost reportages maakte. In 2018 kregen ze samen zoontje Pax Valentijn.

Verstandelijk gehandicapte patiënte (26) zwanger na ver krachting tijdens lockdown

Coronawet 2.0 lijkt Tweede Kamer wel te kunnen bekoren