in

Erica in diepe put na coming out Martien: “Het was mijn man niet meer.”

Martien Meiland had het er naar eigen zeggen heel moeilijk mee toen hij ontdekte dat hij op mannen viel. Hij vreesde dat hij zijn gezin zou verliezen.

Maar ook voor Erica was het een ontzettend moeilijke periode toen ze geconfronteerd werd met de geaardheid van haar echtgenoot. Erica was in De Telegraaf erg openhartig over deze zwarte periode.

Toen Martien voor het eerst een man zoende, veranderde het leven van de familie Meiland voorgoed. Erica getuigde: “Totdat Martien rond zijn veertigste voor het eerst met een man zoende.

Er kwamen gevoelens naar boven die hij nog nooit had gehad. Hij was er doodziek van, maar ook voor mij kwam het als een donderslag bij heldere hemel. Ineens stond ons leven compleet op zijn kop.”

LEES OOK!
Daders laten ingewanden damhert achter na gruwelijke afslachting bij hertenkamp Epe

De charmante kasteelvrouw zegt dat Martien in de war was en zich alsmaar vreemder begon te gedragen.

“Hij maakte zich op, trok uitbundige kleding aan en praatte heel raar. Ik kon daar totaal niet mee omgaan. Het was mijn man niet meer”, is Erica openhartig.

Het koppel ging zelfs even uit elkaar. Martien dompelde zich helemaal onder in de gayscene in Amsterdam, terwijl Erica alleen achterbleef.

Erica getuigde over deze donkere periode: “Dat was heel zwaar. Ik heb altijd gedacht dat ik oud zou worden met Martien, maar ineens viel die droom in duigen. Ik was in één klap mijn beste vriend, mijn man en de vader van mijn kinderen kwijt.”

LEES OOK!
Vandaag is het ‘kus een ginger dag’, om de mensen te eren met deze prachtige haarkleur!

Na het avontuur in Frankrijk tijdens Ik Vertrek gingen ze scheiden. De blondine vertelt dat een relatie hebben met iemand die op het andere geslacht valt, erg gecompliceerd is.

Ondertussen stapten ze toch weer in het huwelijksbootje. Ze konden gewoon niet zonder elkaar. Daarover getuigde Erica: “We misten elkaar enorm.

Het voelt heel vertrouwd om weer samen te zijn. Wat anderen daarvan vinden kan mij eigenlijk niet zoveel schelen. Het gaat er toch om dat wij gelukkig zijn.”

Apen schreeuwen het uit van de pijn in ‘Duits laboratorium’.

Moeder uit Druten doodt negen maanden oude zoontje: tbs en drie jaar cel