in

Er zit een prachtige luipaard verstopt op deze foto – kan jij hem vinden?

Het is altijd spannend om jezelf uit te dagen. Natuurlijk zijn er tal van manieren om het te doen – van bungeejumpen tot het testen van nieuwe voedselrecepten of het oplossen van een puzzel terwijl je op de bank zit.

Laten we het bungeejumpen voor de volgende keer achterwege laten en ons concentreren op het laatste – de afgelopen dagen is er online een beeld naar boven gekomen dat mensen gek maakt. Het is een visuele puzzel waarbij je een luipaard moet vinden in een foto van Twitter.

Veel mensen dachten eerst dat het een grap was – juist omdat de grote kat zo goed gecamoufleerd is dat hij bijna niet te vinden is.

Ja, dit beeld dat volgens Ladbible, iemand op Twitter heeft geplaatst, een verhitte discussie op het web heeft veroorzaakt.

Getrainde honden voorkomen dat stropers 45 neushoorns in Zuid-Afrika doden

Sommigen zeggen dat de beeldkwaliteit te slecht is om het dier te kunnen vinden, terwijl anderen beweren dat ze het meteen zagen, en de rest zit er ergens tussenin

“Ik word gek”
De persoon die als eerste de foto publiceerde, zei: “Iemand stuurde me dit net en vroeg me om het luipaard te vinden.

Ik was ervan overtuigd dat het een grap was… totdat ik de luipaard vond. Kun je het zien?” Ze schrijft, volgens Ladbible.

Het bericht ging viraal. En de reacties bleven binnenstromen. “Iemand, geef me het antwoord, alsjeblieft.

Ik word gek als ik nog langer naar dit vuil moet staren,” zei een van haar volgelingen. “Duurde te lang – zoals 5 minuten. De luipaard zou me hebben gepakt,” zei een ander.

Pasgeboren hertje 'door schuld van omstanders en politie' bij de bevalling overleden

Zie jij de luipaard?
Ik denk dat maar een paar mensen dit alleen kunnen. Want ja, het is niet een van die uitdagingen dat als je het eenmaal ziet, het duidelijk wordt.

De luipaard vermengt zich met de achtergrond tot het punt dat je je afvraagt of het eigenlijk een luipaard is of gewoon een vlek op de foto.

Wordt het zo makkelijker?

Of zo?

Moeilijk om de luipaard te vinden, hè?

Kijk in het midden van de foto hieronder. Hoewel de kwaliteit nogal slecht is, denk ik dat je het dier moet kunnen zien – tenminste als je je concentreert!

MAXIMALE ZOOM!

Kun je de luipaard nu zien? Druk dan op die deelknop en nodig je vrienden uit voor een leuke uitdaging vandaag!

Voormalig GTST-actrice Anouk Maas zonder kleding is best wel heel fijn om te zien!

Dief steelt portemonnee van arme veteraan – neemt verkeerde vluchtroute en komt ’n motorbende tegen