in

Enschedese p*dofiele scoutingleider veroordeeld tot vier jaar cel voor ontucht

Een 29-jarige man uit Enschede is door de rechtbank veroordeeld tot vier jaar gevangenisstraf, waarvan twee jaar voorwaardelijk voor ontucht met minderjarige kinderen en het maken en bezitten van kinderporno. De man werd vervolgd voor ontucht met drie kinderen in een bevriend gezin in Enschede. Hij is voor de ontucht met twee kinderen veroordeeld en van één beschuldiging vrijgesproken.

Boven op de gevangenisstraf krijgt de man een proeftijd van vijf jaar. Om zijn gedrag te veranderen zijn daar de nodige bijzondere voorwaarden aan gekoppeld, zoals een behandeling, begeleid wonen en een verbod om met minderjarigen s*ksueel getint te communiceren.

Vader (55) die school binnenreed was woest omdat zoontje en beste vriendje uit elkaar werden gehaald

De man was scoutingleider en wilde in de buitenschoolse opvang gaan werken. Hij wist volgens de rechtbank dat hij zich s*ksueel aangetrokken voelt tot minderjarige kinderen, maar zocht daar geen hulp voor. Dat hij zijn gedachten omzette in ernstige strafbare feiten rekent de rechtbank hem zwaar aan.

Schokkende opnamen
De ontucht kwam uit toen de vriendin van de man een USB-stick vond in zijn broekzak. Op de stick stonden schokkende opnamen van ontucht met de jonge kinderen van het gezin. Ze lichtte het gezin in en waarschuwde de politie.

Je afwas voorspoelen is helemaal geen goed idee als jij het in de vaatwasser stopt!

Voor de ouders van de kinderen, twee meisjes en een jongetje die alle drie niet ouder dan 8 waren, was het een enorme schok. Zij hadden geen moment gedacht dat hun scoutingvriend in staat was om hun kinderen zoiets aan te doen.

Hacker huisartsenpost ‘bedoelde het goed’, maar krijgt wel straf

‘Teleurgestelde deelnemer stapt uit De Bachelorette’