in

Eigenaar verhuist en laat hond 13 dagen zonder voer en water op balkon achter

Toen de eigenaren het appartement verlieten, lieten ze hun hond op het balkon achter met de deur op slot. Daar zat de hond 13 dagen zonder eten en drinken voordat het dier gered werd.

Dit verhaal is echt hartverscheurend en een voorbeeld dat niet alle mensen een hond zouden moeten hebben. Als je niet bereid bent om voor het dier dat je krijgt te zorgen en van het dier te houden, neem dan geen huisdier. Zo simpel is het.

Lees ook  Teckel Limo na 11 jaar herenigd met haar baasjes

Deze husky werd blootgesteld aan een aantal weerzinwekkende mensen, die haar verlieten toen ze hun appartement verlieten. Alleen, zonder eten en drinken, werd de hond 13 dagen op het balkon achtergelaten.

Uiteindelijk werd ze gelukkig gered!

Nu is de hond veilig, maar het was kantje boord. Toen de politie bij het appartement aankwam, was ze ongelooflijk mager en uitgedroogd.

Ondanks dat ze in de steek werd gelaten, was ze erg blij toen de politie ter plaatse kwam. Het was alsof ze begreep dat haar redding was aangekomen!

Lees ook  De hondenoppasser filmde dit, terwijl de eigenaren op vakantie waren. Toen ze de video zagen konden ze het niet geloven…

Vandaag voelt ze zich veel beter en is ze naar een dierenasiel gebracht waar ze goed is opgevangen. Nu zoeken ze een gezin dat haar wil adopteren.

De politie is ook op zoek naar haar oude eigenaar die nu verdacht wordt van dierenmishandeling.

Hopelijk krijgen de vreselijke mensen die dit hebben gedaan een passende straf. Als we het van de positieve kant zien, is de hond van hen verlost en zal ze een liefhebbend gezin vinden.

Levend babykonijn met pootjes aan elkaar getapet in vuilnisbak gedumpt: ‘Onmenselijk!’

Paard Jim werd in Balgoij toegetakeld, tot de dood aan toe: ‘Het enige wat ik nog heb, is zijn staart’