in

Eigenaar laat hond weken zielsalleen achter op luchthaven waar ze sterft van verdriet

Elke dag zagen voorbijgangers in de luchthaven van het Colombiaanse Bucaramanga een hond van stoel tot stoel snuffelen. Het was duidelijk dat ze op zoek was naar iemand. Ze miste haar baasje.

Het arme dier kreeg al snel een bijnaam van het luchthavenpersoneel, Nube Viajera, wat Reizende Wolk betekent.

Het personeel zorgde ook voor eten en drinken. Alleen weigerde de hond dat meestal. Vaak was ze droevig en ongelukkig in een hoekje terug te vinden.

Lees ook  Verdachte aangehouden voor in brand steken Bredase Ger van Zundert

Toen kwam het moment dat ze helemaal geen voedsel meer aannam. Het personeel probeerde van alles, voedsel, knuffelen en aandacht. Helaas mocht het allemaal niet baten. Nube Viajera stierf van verdriet omdat haar eigenaar haar alleen achter liet.

Dit verhaal werd gedeeld door dierenarts Alejandro Sotomonte Niño op zijn Facebookpagina, waarna het zich snel verspreidde. Alejandro maakt deel uit van dierenorganisatie Fundación Amigos de los Animales y de la Naturaleza (FANAT).

Zij werden gecontacteerd door de luchthaven toen de situatie van Nube Viajera verslechtte. Ze probeerde haar nog via een infuus te voedden, maar twee dagen later overleed de viervoeter.

Lees ook  Vraagt André Hazes Bridget Maasland ten huwelijk?

We kunnen niet begrijpen waarom iemand zijn hond alleen op een luchthaven achter laat. Het arme dier stierf aan een gebroken hart en heimwee. Als je geen hond kan verzorgen, moet je er ook geen in huis nemen. Laat ons weten wat jij ervan vindt in de reacties op Facebook.

Man negeert “niet aanraken” bordje op aquarium van de haai en berouwt zich meteen dat hij toch op het glas klopte.

Tijger neemt wraak op verzorger die hem in een piepkleine kooi zet. Bekijk de (schokkende) beelden hier: