in

Eigenaar beweerde dat “ze niet had gemerkt” dat haar herdershond bijna van de honger omkwam.

Onlangs kwam er een schrijnend geval van opzettelijke dierenverwaarlozing aan het licht waarbij een eigenares haar Duitse herder opzettelijk had uitgehongerd. Volgens de inspecteurs woog de hond genaamd Queenie amper 8 kilogram. De hond werd aangetroffen in een huis in Grimsby in Engeland. De hond behoorde toe aan Sara en Richard Loche. Deze laatste had al een verbod gekregen om tien jaar lang huisdieren te houden. Hij werd eerder wegens dierenmishandeling al veroordeeld tot een jaar gemeenschapsdienst.

Lees ook  Chef-kok sterft nadat cobra hem aanviel, 20 minuten nadat z’n hoofd er werd afgesneden.

De inspecteur liet optekenen: “Ik heb dode honden gezien die er beter uitzagen”. Qeenie werd overgebracht naar de plaatselijke dierenkliniek en kon nauwelijks op haar poten staan. De hond woog half van wat een normale hond van haar leeftijd zou moeten wegen. Ze had geen spiermassa. Voor de dierenarts was het duidelijk dat er geen andere onderliggende medische oorzaak was dan dat de hond gewoon uitgehongerd werd.

Helaas kwam alle hulp te laat en liet men de hond op een humane wijze inslapen in de dierenkliniek. Ondertussen werd Sara Loche veroordeeld voor dierenmishandeling. Omdat ze niet kwam opdagen op haar proces werd er een arrestatiebevel uitgevaardigd. Helaas werd vastgesteld dat het stel nog een andere hond had. Deze hond kan echter alleen bij de twee weggenomen worden op bevel van de rechtbank.

Lees ook  Geredde kangoeroe toont elke morgen haar dankbaarheid en het is het mooiste wat je vandaag te zien krijgt

DEEL dit gruwelijke geval van dierenmishandeling als ook jij vindt dat sommige mensen gewoon geen huisdieren zouden mogen hebben.

Dit zijn de 27 pijnlijkste babyfoto’s ooit. Deze moet je gewoon gezien hebben. Nummer 3 … lieve hemel!

Dakloze man krijgt zijn eerste scheerbeurt in jaren en ziet er compleet onherkenbaar uit.