in

Eerste foto na lockdown: vrouw (31) stort naar beneden en sterft

Ze wilde van haar herwonnen vrijheid genieten na de versoepeling van de lockdown in Turkije. Een fotoshoot bij een waterval moest de kers op de taart worden. Maar de 31-jarige Olesya Suspitsyna verloor haar evenwicht, stortte naar beneden voor de ogen van een vriendin en stierf schrijft HLN.

De jonge vrouw die uit Kazachstan afkomstig is, woonde al vijf jaar in Antalya. Daar werkte ze als gids voor toeristen. Nadat het verbod om uit te gaan in de regio was opgeheven, maakte ze afgelopen zondag met een vriendin een uitstapje naar de prachtige watervallen van Düden, op korte afstand van Antalya. Het is een van de meest populaire bezienswaardigheden.

Lees ook  Een moeder overleed op de eerste schooldag nadat ze zich voor een auto gooide om haar twee kinderen en een vriend te beschermen.

Aangekomen bij de kliffen werd de 31-jarige vrouw echter onvoorzichtig. Ze klom over een hek zodat ze een spectaculaire achtergrond zou hebben voor de shoot. Ze besefte duidelijk niet dat ze haar leven op het spel zette. De vrouw verloor haar evenwicht en stortte 35 meter diep, recht in zee. Haar metgezel waarschuwde de reddingswerkers, die haar lichaam uit het water konden halen. Maar ze konden niets meer voor het slachtoffer doen. Olesya was ter plekke gestorven.

Lees ook  Zoon vraagt zijn moeder elke dag om een extra lunchpakket - als ze beseft voor wie het is, is ze erg ontroerd

Vrienden reageerden na het tragische ongeval geschokt op sociale media. “Olesya heeft altijd van de zee gehouden en het was haar droom om in Turkije te wonen”, schreef iemand. “Ze hield vooral van het gevoel van vrijheid”, legde een ander uit. Haar lichaam wordt zaterdag naar haar vaderland gerepatrieerd.

Extreem zware carnavalsmishandeling in pizzeria: vier mannen hebben nog een week om zich te melden

Politie treedt harder op tegen achterlaten dier in voertuig